Asiaa ja basaarimeininkiä

Ylöjärven markkinoiden ohjelma laajenee vuosi vuodelta.

Petri Moisio odottaa viikonvaihdetta innoissaan. Markkinatoimikunnan puheenjohtaja ja koko tiimi ovat huhkineet Ylöjärven markkinoiden toteuttamiseksi syyskuusta lähtien.

Markkinoita tekee kymmenen hengen ydinporukka ja joukko muita innokkaita. Virallisesti takana on kaksi ylöjärveläistä Lions-klubia: LC Ylöjärvi–Keijärvi ja LC Ylöjärvi–Teivo.

Ylöjärven markkinat ovat kasvaneet vuosi vuodelta, mutta Petri Moisio tietää, ettei suurta kävijämäärää kerry automaattisesti. Kaikenlaisia tapahtumia on paljon, ja vain kiinnostavimmat valikoituvat käyntikohteiksi.

– Markkinoille yritetään keksiä jotain uutta joka vuosi. Katsotaan, tuleeko ensin vastaan tila vai mielikuvitus, Moisio nauraa.

Yksi tämän vuoden uutuus on basaarikuja parkkialueen keskellä. Sinne on myyty edullisia pöytäpaikkoja.

Ohjelmassa on muun muassa voimamieskisaa ja ukulele- sekä lauluesityksiä. Martti Syrjä palkitsee nuorten kirjoituskilpailun voittajan.

Ylöjärvi-areena-keskustelut ovat vakiintuneet osaksi markkinoita. Kiinnostavat ihmiset kokoontuvat keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Tänä vuonna mukana on muun muassa ministeri Paula Risikko, joten soteuudistus varmasti puhuttaa. Yleisö saa heittää ilmoille omia kysymyksiään. Areenalava on kauppakeskus Elon sisällä.

– Uskon, että markkinat elävöittävät kevään tuloa kivasti. Ihmiset tulevat tapaamaan toisiaan, eikä pelkkä ostaminen tai markkinahumu houkuttele. Yritämme joka vuosi järjestää myös lapsille monenlaista touhua, Moisio sanoo.

Ylöjärven markkinat

Kauppakeskus Elon pihalla 20. toukokuuta kello 9–15.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?