Konsta Uutteralle SM-pronssia

Ylöjärveläinen Konsta Uuttera pinkoi komeasti SM-pronssille Flying Finns -maastojuoksukisoissa Heinolassa.

Uuttera oli kolmas 12-vuotiaiden poikien kahden kilometrin kisassa. Kestävyysjuoksunuoret Suomea edustava Uuttera kellotti ajan 7,25. Voiton vei Veikkolan Veikkojen Anton Packalen, jolle Uuttera hävisi vain kaksi sekuntia. Kolmas oli Koiviston Kipinän Anssi Mustonen, joka voitti ylöjärveläisen sekunnilla.

Uutteran menestys jatkui Valkeakoskella, jossa hän voitti 12-vuotiaiden poikien maastojuoksun piirinmestaruuden. Uuttera juoksi kahden kilometrin kisassa ajan 8,22. Toiseksi tullut Teiskon Urheilijoiden Akseli Pitkänen hävisi Uutteralle kymmenen sekuntia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?