Bisnestreffit starttaavat

Ylöjärven Yrittäjät ja Ylöjärven Yrityspalvelu aloittavat bisnestreffien järjestämisen verkostoitumisesta kiinnostuneille yrittäjille.

Bisnestreffiajatuksen takana on Ylöjärven Yrittäjien varapuheenjohtaja Liisa Päivärinta (vas.) ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n elinkeinosihteeri Tiina Rinne-Järvensivu.

Bisnestreffeillä yrittäjät pääsevät tutustumaan muiden yrittäjien liiketoimintaan.
– Tarkoitus on, että jatkossa saadaan tarpeen mukaan verkotettua eri toimialoja tai kerättyä toimijoita yhteen jonkin teeman pohjalta, elinkeinosihteeri Tiina Rinne-Järvensivu Ylöjärven Yrityspalvelusta kertoo.
Hän sanoo, että saman toimialan toimijat voisivat tehdä yhdessä esimerkiksi roadshowkierroksia.
– Niin, että käytäisiin tutustumassa toisten yrityksiin ja jaettaisiin samalla hyviä käytänteitä ja sparrattaisiin toisia. Voitaisiin myös nostaa esiin jonkin alan ajankohtainen teema ja pyytää paikalle aiheen asiantuntija, Rinne-Järvensivu visioi.
Bisnestreffiajatusta on jo käytetty matkailuyrittäjien kesken. Rinne-Järvensivu uskoo, että muillakin toimialoilla olisi tarvetta verkostoitumiselle.
– Muun muassa autoalan toimijoita on paljon Elovainiolla, mutta miten paljon ne tekevät yhteistyötä, ja tuntevatko kaikki naapurissa toimivaa yrittäjää? Ja rakennusalan yrittäjät ovatkin jo jonkin aikaa kaivanneet toimialakohtaista verkostoitumista, Rinne Järvensivu selvittää.
Ensimmäiset bisnestreffit järjestetään Pappilan perhetalossa keskiviikkona 17. toukokuuta.
Silloin treffien teemana ovat juhlat. Mukaan näille treffeille voivat lähteä esimerkiksi cateringalan yritykset, juontajat, kukkakauppiaat tai vaikkapa ohjelmapalveluyrittäjät.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?