Vaalituloksia seurattiin aktiivisesti ylojarvenuutiset.fi:ssä

Kuntavaalit kiinnostivat ylöjärveläisiä kovasti vaalipäivänä 9.4. Vaalisunnuntain aikana ylojarvenuutiset.fi:ssä vieraili reilusti yli kaksinkertainen määrä ihmisiä verrattuna tavalliseen sunnuntaihin. Sivulatauksia kertyi yhden päivän aikana yli 8 000, ja suurin osa kävijöistä vieraili nimenomaan Ylöjärven Uutisten Kuntavaalisivustolla. Päivän alussa moni näytti vielä pohtivan omaa ehdokastaan, sillä vaalikoneella riitti tekijöitä ja ehdokaslistaa tutkittiin ahkerasti. Iltaa kohden kävijävirta kääntyi Ylöjärven Uutisten vaalitulospalveluun.

Ylöjärven Uutiset seurasi aktiivisesti kuntavaalien tuloslaskentaa ylojarvenuutiset.fi:ssä, jonne Ylöjärven tulokset päivittyivät reaaliaikaisesti. Ylöjärvellä ääntenlaskenta valmistui hieman ennen kello 23.

Vaalien tulokset ovat esillä Ylöjärven Uutisten Kuntavaalisivustolla osoitteessa ylojarvenuutiset.fi/kuntavaalit. Kuntavaalisivusto on tulevaisuudessakin näkyvissä ylojarvenuutiset.fi:ssä, joten vaalien teemoihin ja tuloksiin voi palata myös valtuustokauden edetessä.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>