Ojansivu ja Alatalo mitalivauhdissa

Ylöjärveläishiihtäjät Antti Ojansivu ja Sanni Alatalo taistelivat itsensä mitalikorokkeelle hiihdon SM-viesteissä Kontiolahdella. Molemmat onnistuivat hyvin myös henkilökohtaisilla matkoilla.
antti ojansivu

Antti Ojansivu oli uransa parhaassa SM-vauhdissa Kontiolahdella. (Kuva: Tero Vehkamäki)

Sanni Alatalo sai kirkkaimman mitalin, kun hän voitti Lempäälän Kisan joukkueessa naisten 3 x 5 kilometrin viestin yhdessä Leena Nurmen ja Aino-Kaisa Saarisen kanssa. Alatalo hiihti joukkueensa toisen osuuden. Toiseksi tullut Vuokatti Ski Team Kainuu hävisi lempääläläisjoukkueelle 18,8 sekuntia.
Vapaalla tyylillä hiihdetyssä naisten viiden kilometrin kisassa Alatalo ylsi sijalle 20. Hän hävisi voiton vieneelle ampumahiihtotähti Kaisa Mäkäräiselle minuutin ja 19 sekuntia. Naisten 15 kilometrin perinteisen tyylin kisassa Alatalo hiihti sijalle 32. Tällä kertaa eroa voiton vieneeseen Kerttu Niskaseen tuli neljä ja puoli minuuttia.

Upean viikonlopun hiihtänyt Antti Ojansivu sai hopeaa miesten 4 x 10 kilometrin viestissä. Ojansivu oli Jämin Jänteen joukkueen ankkuri. Jänne hävisi ykköspallille nousseelle Vantaan Hiihtoseuralle 9,9 sekuntia.

Henkilökohtaisilla matkoilla Ojansivu oli upeasti sijoilla viisi ja kuusi. Viides sija tuli miesten 10 kilometrin vapaan tyylin kisassa, jossa Ojansivu hävisi voiton ottaneelle Lari Lehtoselle 35,8 sekuntia. Perinteisellä tyylillä hiihdetyssä 30 kilometrin kisassa Ojansivu nappasi kuudennen sijan. Hän hävisi ykköseksi sivakoineelle seurakaverilleen Ristomatti Hakolalle 46,3 sekuntia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?