Asuntila, Veittijärvi ja Moisio siisteiksi

Ylöjärvi-Seuran järjestämä ympäristötalkoopäivä on tänä keväänä toukokuun 11. päivänä. Siistijät putsaavat Asuntilaa, Veittijärveä ja Moisiota. Tempauksen toteuttamisesta vastaava Hannu Kujanpää korostaa, että kaikki ylöjärveläiset voivat kunnostaa elinympäristöään kyseisenä ajankohtana.
Harjun siivous 1

Harjun siivoustalkoot ovat kutsuneet koululaisia jo monen vuoden ajan ympäristön siistimiseen. Tänä keväänä siistijät iskevät Asuntilaan, Veittijärvelle ja Moisiolle. (Kuva: Ylöjärven Uutiset / arkisto)

Hannu Kujanpää uskoo, että jonakin vuonna kotiseutuyhdistyksen toteuttama ympäristötalkoopäivä koskettaa koko Ylöjärven kaupungin aluetta.
– Nyt meillä ei ole voimavaroja koko paikkakunnan siivoustalkoiden toteuttamiseen, hän myöntää.
Kujanpää sanoo aikaisempina keväinä Lamminpään, Julkujärven ja Puuvuoren muodostaman harjualueen siivoushankkeen luoneen pohjan ympäristötalkoopäivälle.
– Nyt olemme päättäneet siivota uusissa paikoissa. Koululaiset ovat edelleen pääosissa, mutta kaikki halukkaat ovat tervetulleita talkoisiin, hän vetoaa.
Koululaiset siivoavat Asuntilaa, Veittijärveä ja Moisiota 11. päivänä toukokuuta kello aamuyhdeksästä kello kahteentoista.
Aikuiset tarttuvat siivoustyöhön iltapäivästä lähtien.
– Urakka kestää iltaan saakka, Kujanpää toteaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?