Vahva kotiseutu

Ylöjärvi-Seuran hallitus keskusteli siitä, mitä Ylöjärvellä täytyisi vaaleissa muistaa.
Olemme iloisia siitä, että lähiympäristömme saa huomiota nyt kolmatta kertaa jalkautuvina siivoustalkoina 11. toukokuuta. Kuntavaaleissa tulisikin pohtia, kuinka kuntalaiset pääsevät itse mukaan rakentamaan kuntaa ja osallistumaan siihen yhä helpommin. Samalla luodaan yhteisöllisyyttä.
Kotiseutuyhdistyksen tehtävänä on koota tietoa juurista, koska sieltä kasvaa omintakeisuutemme ja identiteetti rakentaa tulevaa. Vahva kotiseutu rakentaa ymmärrystä siitä, että muutoksissakin oma kotialue tarjoaa rikkautta ja voimaa, joka ottaa muita huomioon. Muutokset eivät syö kotiseuturakkautta.
Konkreettisesti tahdomme, että Räikkä ja muut kunnan vanhat rakennukset saatetaan arvokkuudella kuntoon ja niin asukkaiden kuin yhdistysten käyttöön.
Kysymme kuntavaaliehdokkailta, mitä tekoja ja toimia edellä mainitut seikat vaativat luottamushenkilöltä? Kuinka Ylöjärvellä huomioidaan meille muualta muuttaneet, kuinka he voisivat juurtua ja osallistua?
Ainakin meidän yhdistykseemme ja toimintaamme on jokainen tervetullut!

MINNA SORSA
Puheenjohataja
PENTTI SÄYNÄVÄJÄRVI
Varapuheenjohtaja
YLÖJÄRVI-SEURA RY

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?