Ylöjärvestä sivistyskaupunki: allekirjoita aloite

Ystävänpäivänä 14. helmikuuta Ylöjärven sivistyslautakunta kokoontuu pohtimaan, kuinka paljon tulee kasvattaa alakoulun ryhmäkokoja, vähentää opetusta yläkouluista ja leikata peruskoulun tarvikemäärärahoja. jotta saadaan raavittua kasaan valtuuston 7. marraskuuta vuonna 2016 päättämä koulutusleikkaus.
Ylöjärven talous vahvistui viime vuonna merkittävästi. Kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto totesi joulukuun lopussa Ylöjärven Uutisisten haastattelussa: ”Tilinpäätös tulee olemaan selkeästi ylijäämäinen ja vahva.”
Eri ennusteet kertovat, että Suomen talouden positiivinen suunta vahvistuu tänä vuonna. On siis perusteltua olettaa, että myös Ylöjärven talous jatkaa vahvistumistaan. Niinpä perusopetuksen leikkaustarve on murentunut.
Tehdään Ylöjärvestä sivistyskaupunki. Osoita tukesi perusopetukselle allekirjoittamalla aloite Ylöjärven perusopetuksen turvaamiseksi. Tee se netissä! Keräämme allekirjoituksia myös paperiversioon.
Oikeusministeriö tarjoaa Kuntalaisaloite.fi-palvelun, jonka käyttö on turvallista ja maksutonta. Löydät aloitetekstin osoitteesta www.kuntalaisaloite.fi, kun valitset asuinkunnaksesi Ylöjärven. Halutessasi nimesi ei tule näkyviin verkkosivuilla.

JUSSI KYTÖMÄKI
Ylöjärven vihreät ry
p. 0400 347 848

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?