OP Tampere kasvaa suurpankiksi, ja OP-Kiinteistökeskus takoo ennätystahtiin asuntokauppoja

Aamu- ja iltapalveluajat ovat ahkerassa käytössä

Tampereen Seudun Osuuspankki eli OP Tampere tekee asiat oikein, koska rahalaitos sai viime vuonna runsaat 9 100 uutta asiakasta. Pankin liikevoitto kasvoi 32,8 prosenttia asettuen 34,3 miljoonaan euroon. Asuntoluotot sekä yritys- ja yhteisöluotot kävivät hyvin kaupaksi. Pankin ylöjärveläinen varatoimitusjohtaja Jani Vilpponen ja Ylöjärven konttorin johtaja Katriina Raami sanovat tämän vuoden tammikuun tapahtumien perusteella, että luvassa on vahvan kasvun vuosi.

OP Tampere kasvaa voimakkaasti. Pankki sai viime vuonna runsaat 9 100 uutta asiakasta. Liikevoittoa kertyi 8,5 miljoonaa euroa. Ihmiset suosivat viime vuonna talllettamista; talletuksien määrä kasvoi 13,3 prosenttia. Asuntoluotot sekä yritys- ja yhteisöluotot tekivät kauppansa. Asuntolainoja nostettiin viime vuonna 14,8 prosenttia enemmän kuin vuonna 2015. Yritys- ja yhteisölainojen kasvuprosentti oli huikea, peräti 35,9 prosenttia. Varatoimitusjohtaja Jani Vilpponen (oik.), konttorinjohtaja Katriina Raami sekä Pirkan OP-Kiinteistökeskuksen kiinteistönvälittäjät Outi Hannula ja Juha Helin tuntevat arjessaan rahalaitoksen vetovoiman.

Monen pankin johtajat ja toimihenkilöt haluaisivat olla näinä päivinä Tampereen Seudun Osuuspankin työntekijöiden housuissa ja kengissä. OP Tampere on suorastaan hurjassa nousukiidossa.
Varatoimitusjohtaja Jani Vilpponen ja konttorinjohtaja Katriina Raami sanovat ihmisten hakevan asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua sekä laadukkaita finanssiajan tuotteita.
– Ihmisiä kiinnostaa omistaja-asiakkuus. Asiakkaat arvostavat bonuksia ja sitä, että he saavat hoidettua asiansa yhden katon alla, Raami tarkentaa.
Konttorinjohtajan mielestä aamu- ja iltapalveluaikojen kasvava suosio kertoo siitä, että kasvokkain tapaaminen on merkittävä asia.
– Samaan aikaan sähköiset palvelumme ovat kovassa käytössä. Tekniikan kehittyminen tuo uusia palveluja. Kokonaiskonseptimme on ajassa ja suuren yleisön suosiossa, Raami kuvailee.
Jani Vilpponen on vakuuttunut siitä, että Tampereella toimiva uusi Pohjola Sairaala ratkaisee jatkossa monen ihmisen kääntymisen OP Tampereen asiakkaaksi.
Asuntokauppa kävi viime vuonna varsin vilkkaana niin koko Pirkan OP-Kiinteistökeskuksen toiminta-alueella kuin Ylöjärvelläkin.
Ylöjärvellä toimivat kiinteistönvälittäjät Outi Hannula ja Juha Helin sanovat, että esimerkiksi perinteisesti asuntokaupassa hiljaisena pidetyn joulukuun toteutuneiden kauppojen määrä oli myönteinen yllätys.
Ylöjärvellä tehtiin viime vuonna yhteensä 458 asuntokauppaa.

Tiskillä palvellaan

Konttorinjohtaja Katriina Raami sanoo perinteisen tiskipalvelun olevan merkityksellinen pankin imagon kannalta.
– On tärkeää huomata, että tiskillä käy paljon muitakin ihmisiä kuin eläkeläisiä.
Ylöjärven konttorissa työskentelee 16 eri ammttilaista

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?