Uplakersilla voitokas viikonloppu

Ylöjärven Uplakers voitti viikonloppuna molemmat ottelunsa jääkiekon II-divisioonan Hämeen lohkossa.
uplakers

Joel Linnas pelasi jälleen eleettömän varmasti Uplakersin alakerrassa. (Kuva: Video Kalliala)

Lauantaina Uplakers murjoi Ylöjärvellä Koillis-Pirkan Kiekon tylysti maalein 6–0. Sunnuntaina ylöjärveläiset hakivat täyden pistepotin Ruoveden RuoSkAlta lukemin 4–5.
Mänttäläisen KPK:n turmaksi koitui Niemenmaan veljesten tehoilta. Kalle Niemenmaa iski vieraiden verkkoon yhden maalin ja antoi kolme maalisyöttöä. Lassi Niemenmaa napautti kaksi täysosumaa ja merkkautti yhden syöttöpisteen. Kahteen tehopisteeseen Uplakersista ylsivät Niilo Lähde, Mikko Laksola ja Turo Mikkola. Jiri Kumpuvaara pelasi kauden toisen nollapelinsä torjumalla 33 laukausta.
Ruovedellä Uplakers johti ottelun puolivälissä jo 0–4, mutta päästi kotijoukkue RuoSkAn nousemaan vielä rinnalle. RuoSka iski toisessa erässä vajaan viiden minuutin sisällä neljä osumaa. Uplakers kuitenkin heräsi takaiskujen jälkeen ja nousi voittoon Kalle Niemenmaan kolmannen erän puolivälissä tekemällä osumalla.
Ylöjärveläisten parhaimmistoa sunnuntaina livat kolme tehopistettä mieheen saalistaneet Heikki Soipiio ja Jani Kalliomäki. Mika Kalliomäki laukoi kaksi maalia.
Maalilla aloittanut Jiri Kumpuvaara sai tehdä tilaa Nico Ruuskaselle kolmannen takaiskun jälkeen. Kumpuvaaralle merkittiin yhteensä viisi torjuntaa. Ruuskanen koppasi 11 laukausta.
Voittojen ansiosta Uplakers nousi sarjataulukossa toiselle sijalle 39 pisteellä. Tamperelainen KooVee II on samassa pistemäärässä ylöjärveläisryhmän kanssa.
KooVee II isännöi Uplakersia ensi sunnuntaina pelattavassa tärkeässä kohtaamisessa.