Palkitut Jonassonit kiittivät kaupungin elinkeinopolitiikkaa

Kaupungin elinkeinopalkinto Carsportille

Ylöjärven kaupungin vuoden 2017 elinkeinopalkinnon sai runsaan 50 vuoden ikäinen Jonasson Oy. 34 työntekijää työllistävä taksien ja pikkubussien toisen vaiheen korinrakentaja on hyvin menestyvä perheyritys.
Elinkeinopalkinto 2017 Carsport 1

Jonasson Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Jonasson (vas.) ja toimitusjohtaja Ari Jonasson ottivat tiistaiaamuna vastaan Ylöjärven kaupungin 13. elinkeinopalkinnon. Tunnustuksen luovuttivat Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Kotiranta ja toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki. Onnittelijoiden joukossa oli myös kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Leena Joensivu.

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Kotiranta sanoi tunnustusta luovuttaessaan, että Jonasson Oy:n toimitilat ovat paraatipaikalla kasvukaupungissa. Vaasantien varressa toimiva yritys on päivittäin tuhansien ihmisten silmissä.
Kotiranta kehui Carsport Designin merkitystä Ylöjärven kaupungin imagolle, jonka rakentajina muun muassa hyvin pärjäävät yritykset ovat.
Palkitsija kiitti Jonassonien määrä

tietoista ja tavoitteellista toimintakulttuuria. Toisen vaiheen korinrakentaja on vahva kasvuyritys, jolla on vankka asema kotimaan markkinoilla ja realistiset menestymisen edellytykset ulkomaiden markkinoilla.
Jonasson Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Jonasson palkitsi Ylöjärven kaupungin yritysmyönteisyydestä. Hän lahjoitti perheyrityksen viirin kaupungille.
– Olemme toimineet noin kymmenen vuotta Ylöjärvellä. Aikanaan elinkeinoyhtiön toimitusjohtaja Ari Tuulentie ja kaupunginjohtaja Pentti Sivunen vierailivat luonamme houkuttelemassa meidät investoimaan ja siirtämään toimintamme Elovainiolle. Olemme tekemiimme päätöksiin hyvin tyytyväiset, Juha Jonasson vakuutti.
Jonasson Oy:n toimitusjohtaja Ari Jonasson kiitti kaupungin ja elinkeinoyhtiön edustajia elinkeinopalkinnosta.

Elinkeinopalkinto 2017 Carsport 2

Hallituksen puheenjohtaja Juha Jonasson (oik.) luovutti hyvälle yhteistyökumppanille Ylöjärven kaupungille Carsport Designin viirin, jonka otti vastaan kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto.

– Tunnustus on huomionosoitus meidän koko henkilökunnallemme. Tämä palkinto kuuluu meidän jokaiselle 34 työntekijällemme, hän sanoi.
Jonasson kertoi, että Carsportin tämän vuoden näkymät ovat kannustavan myönteiset.
– Meillä on tällä hetkellä neljän kuukauden tilauskanta kiinni. Näin hyvää tilauskantaa ei ole ollut aikoihin, hän vertaili.
Ari Jonassonin mukaan liikennöitsijät ovat uskaltautuneet investoimaan uuteen ajokalustoon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?