Ryhtiläisille kolme sprinttivoittoa

Ylöjärven Ryhdin hiihtäjät keräsivät kolme ykkössijaa ja liudan muita hyviä sijoituksia sprinttihiihdon piirinmestaruuskisoissa sunnuntaina.

Tino Stenman voitti 16-vuotiaiden poikien kilometrin kilpailun ajalla 3.16,7. Emmi Henriksson oli ykkönen 12-vuotiaiden tyttöjen 600 metrin kisassa ajalla 2.23,6. Aino Aarnio juhli puolestaan voittoa 10-vuotiaiden tyttöjen 600 metrillä ajalla 2.39,1.

Mitaleille ryhtiläisistä ylsivät lisäksi Eino Kärkimaa, Ada Aarnio, Konsta Uuttera, Venha Haataja, Aino Pihlava sekä Aapo Haataja. Kaikki matkat hiihdettiin perinteisellä hiihtotavalla.

Tino Stenman, Emmi Henriksson ja Aino Aarnio juhlivat sarjojensa voittoja myös perinteisissä Tampereen Talvikisoissa lauantaina. Nämä voitot tulivat normaalimatkoilta, jotka hiihdettiin vapaalla hiihtotavalla.

Ojansivun vauhti ei riittänyt

Antti Ojansivu ylsi puolestaan sijalle 36 Lahdessa järjestetyn Scandinavia Cupin miesten 15 kilometrillä.

Ojansivu sivakoi perinteisellä hiihtotavalla hiihdetyssä kilpailussa ajan 36.00,5. Voiton vienyt Iivo Niskanen voitti Ojansivun reilulla puolellatoista minuutilla. Aiemmin hiihdetyssä miesten sprintissä Ojansivu jäi karsintaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?