Poliisi: 15-vuotias tyttö raiskattiin Ylöjärvellä – kahta poikaa epäillään

Poliisi on pidättänyt kaksi ylöjärveläistä poikaa epäiltynä 15-vuotiaan tytön raiskauksesta. Epäilty törkeä raiskaus ja törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tapahtui soppeenmäkeläisessä yksityisasunnossa maanantaina.

poliisi, poliisiautoPoliisi sai maanantai-iltana klo 18.37 ilmoituksen epäillystä raiskauksesta Ylöjärvellä. Teko oli tapahtunut iltapäivällä Soppeenmäen Koulutiellä sijainneessa yksityisasunnossa.

Teosta epäillään 15-vuotiasta ja 14-vuotiasta ylöjärveläispoikaa. Tekoja tutkitaan tällä hetkellä mm. törkeänä raiskauksena ja törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä. Lisäksi asunnossa oli sen haltija, vuonna 1962 syntynyt mies ja 15-vuotias nuorten mukana asuntoon tullut poika, joiden osallisuutta tutkitaan illan tapahtumiin ja muihin rikoksiin.

Poliisi on pidättänyt 15-vuotiaat ja 14-vuotiasta on kuultu rikolliseen tekoon epäiltynä. Esitutkinnassa on saatu takavarikkoon tapahtumiin liittyvää kuvamateriaalia, mikä vahvistaa tapahtumien kulun.

Asiasta ei tiedoteta enempää, koska epäillyt ovat nuoria ja asiat käsitellään jatkossa salassa pidettävinä suljetuin ovin.

Tapahtumat liittyvät tiistaiaamuiseen poliisioperaatioon Ylöjärven Soppeenmäessä.

Poliisi haluaa asiasta tiedottamalla korostaa nuorille, ettei tuntemattomien asuntoon pidä mennä – varsinkaan tuntemattomien seurassa.

Lue lisää aiheesta:

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?