Räikän puistossa voi noudattaa presidentin ohjeita ja Suomi100 -sanomaa

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö puhui hyvin kansantajuisesti ja välittävästi perinteikkäässä uudenvuoden puheessaan.
Mieltäni lämmitti erityisesti Suomi 100 -sanomaan liittyvät lauseet: ”Tunne kohtuudella vastuusi, edes omasta itsestäsi. Siis tee, minkä kykenet. Sinä voit hyvin, kun kukaan ei voi pahoin, auta siis minkä voit.”
Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on kaiken a ja o, sillä hyvässä kunnossa ollessa myös toisten huomioiminen on helpompaa. Voimavaroja on tuolloin jaettavaksi asti. Jalo sanoma, jonka toivoisi pysyvän kirkkaana ylöjärveläisten mielessä vielä juhlavuoden jälkeenkin.
Hyviä mahdollisuuksia itsestämme huolehtimiseen tarjoutuu ympärillämme useita. Läheltä, erittäin edullisesti ja jopa ilmaiseksi.
Räikän puiston monimuotoiset mahdollisuudet kannattaa käyttää hyödyksi. Joululomalla jalkauduin suksineni Räikän ladulle ja hiihtokuntoni alkoi taas löytyä. Hiihtäjät kiertävät eri tyylein hyväkuntoista latua, ja porukkaa on lähes vuoronumeroille asti ladulla.
Samaan aikaan puistossa leikkipaikalla lapset kiipeilivät telineissä, ja jään ollessa kantokykyinen retkiluistelijat ja kiekkoilijat nauttivat jään liukkaudesta sekä rannan tuntumassa avantouimarit fiilistelivät veden varassa.
Harvassa kaupungissa on näin monimuotoinen harrastuspaikka keskellä kylää kuin Ylöjärvellä. Paikka mahdollisuuksineen lisää hyvää mieltä ja fyysistä kuntoa. Lisäksi voi nauttia paikan kauneudesta monin tavoin.
Latu on antanut monelle kiitoksen aihetta, ja kiitokset on kiva päättäjänä vastaanottaa eteenpäin välitettäviksi. Räikän puiston edelleen kehittäminen on selkeä tulevaisuuden haaste. Puistossa pitäisi tarjota monimuotoisia tapahtumia ja liikuntamahdollisuuksia yhä enemmän.
Miltä kuullostaisi hiihtotapahtuma Räikällä teemalla 100 kierrosta Suomelle?

KATJA LUOJUS
Kaupunginhallituksen
puheenjohtaja
Kokoomus

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?