Elinkeinoyhtiö hakee pian asiakkuuspäällikköä

Ylöjärven Yrityspalvelu palkkaa lisävoimaa

Ylöjärven kaupunki vahvistaa sataprosenttisesti omistamansa elinkeinoyhtiön Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n henkilöstöä tämän vuoden alkupuolella. Yrityspalvelu saa uuden toimen, kun se pestaa asiakkuuspäällikön. Toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäen mielestä elinkeinoyhtiön palveluvalmius kohenee lisätyövoiman ansiosta merkittävästi.
Kaupungin johtoa

Ylöjärven kaupunki satsaa elinvoimaisuuteensa. Elinvoimajohtaja Pauli Piiparinen (vas.), kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki uskovat, että kasvukaupunki houkuttelee tulevaisuudessakin uusia yrittäjiä ja asukkaita paikkakunnalle. Kaupunki satsaa kasvuun jatkossakin. (Kuva: Rami Marjamäki)

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy on sammonnut jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan hyvinvointia paikalliselle elinkeinoelämälle.
Kaupungin kokonaan omistama elinkeinoyhtiö huolehtii Ylöjärven elinkeinopolitiikasta. Yhtiön tehtäviin kuuluu muun muassa yritystonttien markkinoiminen ja myyminen.
– Jo monen vuoden ajan Ylöjärvi on myynyt vuosittain merkittävän paljon uusia yritystontteja, vaikka valtakunnallisesti tarkasteltuna yritykset ovat olleet varsin laiskoja uusiin investointeihin. Ylöjärvi on onnistunut houkuttelemaan yrittäjiä puoleensa, toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki iloitsee.
Isolähteenmäki sanoo, että elinkeinoyhtiön ja kaupungin edustajat ovat keskustelleet viime vuosina monta kertaa tuloksellisesti toimivan yhtiön henkilöstön kasvattamisesta.
– Olemme miettineet hyvin tarkasti sitä, millaisesta tehtävästä saisimme mahdollisimman paljon hyötyä, hän kertoo.
Isolähteenmäen mielestä Ylöjärven Yrityspalvelun on onnistuttava palvelemaan laadukkaasti myös paikkakunnan perinteisiä yrittäjiä.
Ylöjärvellä on tällä hetkellä runsaat 2 000 toimivaa yritystä.
– Meidän vastauksemme yrityskentän toiveisiin on asiakkuuspäällikön palkkaaminen, hän kiteyttää.
Isolähteenmäen mukaan valittava asiakkuuspäällikkö työskentelee yritysrajapinnassa.
– Hän etsii ratkaisuja yritysten toimitilatarpeisiin ja kehittämishaasteisiin, hän avaa.
– Asiakkuuspäällikkö vastaa myös uusien yritysten sijoittumisesta paikkakunnalle. Hän pitää aktiivisesti yhteyttä paikallisiin yrittäjiin, Isolähteenmäki lisää.
Ylöjärven Yrityspalvelussa ovat työskennelleet tähän saakka toimitusjohtaja ja elinkeinosihteeri.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?