Haavisto KTM:n selkään

haavisto

Jere Haavisto (vas.) ja tallipäällikkö Karri Kuisma olivat yhtä hymyä sopimuksen julkistamisen jälkeen. (Kuva: KTM)

Lakialalainen motocrosslupaus Jere Haavisto liittyy 137 KTM Motorsport -talliin. Hän ajaa tallin väreissä sekä EMX250-luokan EM-sarjaa että MX2-luokan SM-sarjaa.

– 137 KTM Motorsportin tarjous tuli kuin tilauksesta. Viime kausi oli raskas, kun kiersimme pakettiautolla ympäri Eurooppaa lähes koko vuoden. Nyt pakettiautossa istuminen jää ohjelmasta pois ja pystyn keskittymään olennaiseen, Haavisto kommentoi uuden tallinsa tiedotteessa.

Haavisto sanoo olevansa tyytyväinen siihen, että hänen ympärillään on nyt sitoutuneita ja ammattitaitoisia ihmisiä.

– Tavoitteena on ajaa EM:ssä loppupisteissä viiden joukkoon sekä yksittäisiä podiumpaikkoja. Suomessa puolestaan jatkan siitä, mihin Kim Savaste jäi, eli tavoitteena on Suomen mestaruus. Yritän myös mahdollisuuksien mukaan ajaa kahdesta kolmeen MM-osakilpailua, Haavisto sanoo.

137 KTM Motorsportin tallipäällikkö Karri Kuisma on niin ikään tyytyväinen saadessaan Haaviston talliinsa.

– Laadimme KTM-yhteistyötä aloittaessamme viisivuotisen suunnitelman ja alkuperäinen tavoite oli ajaa EM-sarjaa kaudella 2018. Päätimme aikaistaa EM-projektia vuodella, kun yhteistyö näin lahjakkaan nuorukaisen kanssa realisoitui, Kuisma kertoo.

Haaviston henkilökohtaisena avustajana ja mekaanikkona Suomessa ja EM-sarjassa toimii Joonas Kuisma.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?