Sorvanto: Eppu-patsas iso vetonaula

Rockyhtye Eppu Normaalin kunniaksi käynnistetty patsashanke edistyy lupaavasti, kertoi kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto viime keskiviikkona. Ylöjärven Uutisten Antinpäivä-juhlassa puhunut Sorvanto piti patsaan toteutumista jo varmana asiana.
Antinpäivä, Antinpäivä 2016, Ylöjärven Uutiset, paikallislehdet, Jarkko Sorvanto

Ylöjärven kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto oli yksi Antinpäivän lukuisista arvovieraista. Hän nostatti paikallisten silmäätekevien tunnelmia kertomalla muun muassa positiivisia kuulumisia paljon puhetta herättäneestä Eppu Normaali -patsashankkeesta. Paikallislehdistön perinteisen Antti-patsaan sai Eppujen ohella kotiinviemisikseen KuruFestin voimahahmo Tuomas Lehto (oik.). (Kuvat: Suvi Tammilehto)

– Uskallan nyt sanoa, että patsas kyllä tehdään. Projekti on pitkä, mutta hommat ovat lähteneet liikkeelle hyvin, kaupunginjohtaja sanoi.

Optimistisen oloinen Sorvanto ennakoi puheessaan jo patsaan paljastustilaisuutta. Hän piti selvänä, että tapahtumasta tulee massiivinen kansanjuhla.

– Kun patsaan päältä vedetään kangas pois ja Eput heittävät juhlakeikan, en usko, että paikalla on vain 24 toimittajaa. Eiköhän tilaisuuteen tule tuhansia ihmisiä, hän maalaili.

Eppu Normaali -patsashanketta aletaan toden teolla edistää jo tänä talvena. Hanke rahoitetaan kaupungille testamentatuilla, kulttuurikäyttöön tarkoitetuilla lahjoitusvaroilla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?