Ryhtiläisille kaksi hopeaa Pietarsaaresta

Ylöjärven Ryhdin voimanostajat saavuttivat kaksi hopeamitalia Pietarsaaressa viikonloppuna järjestetyissä klassisen penkkipunnerruksen SM-kilpailuissa.

Teemu Hällfors otti hopeaa alle 23-vuotiaiden alle 83-kiloisten miesten sarjassa. Hällfors punnersi ylös 165 kiloa. Voiton vei Huittisten Voimailijoiden Matias Kulmala, joka nosti 182,5 kiloa. Hällfors yritti kolmannella nostollaan saada ylös 185 kiloa, mutta yritys epäonnistui. Pronssia sarjassa sai Kokkolan Jymyn Samuel Niemelä 122,5 kilolla.

Ylöjärvelle toisen hopean toi Vuokko Viitasaari, joka oli toinen 60-vuotiaiden naisten alle 52-kiloisten sarjassa. Viitasaari nosti penkiltä 57,5 kiloa. Sarjan voitti Sotkamon Visan Aira Knutars 65,5 kilolla.

Ryhdiltä oli kisoissa mukana kaikkiaan yhdeksän nostajaa. Natasha Hjelm ja Heikki Niemelä sijoittuivat sarjoissaan neljänneksi. Vappu Kopra, Tanja Petman ja Vesa Korhonen ottivat omissa sarjoissaan viidennet sijat. Juha Ristolainen saavutti puolestaan kuudennen sijan ja Hannu Mikkola oli yhdeksäs.

Ensi viikonloppuna ryhtiläiset kilpailevat voimanostajien vuoden päätapahtumassa Sotkamossa, jossa järjestetään avoimet klassisen voimanoston SM-kilpailut.

Jännittävää kilpailua voi seurata suorana nettilähetyksenä osoitteessa suomenvoimanostoliitto.fi.

Ryhdistä mukana Sotkamossa ovat Tanja Petman, Minna Vierikko, Vappu Kopra, Teemu Hällfors, Jussi Ylimys, Henri Rauniolahti ja Juha Vuorikoski.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?