Saksanterveisissä paljon opiksi otettavaa

Kannustavia kuulumisia saksanmaalta!

Suomalaiset osaavat arvostaa ylöjärveläistä vihreiden pienkuormaajien ja niiden työlaitteiden valmistajaa Avant Tecno Oy:tä. 25-vuotias perheyritys on ollut jo pitkän aikaa Ylöjärvellä toimivan teollisuuden kiistaton lippulaiva.
Teollisuusneuvos Risto Käkelän johdolla luotu kuormainmaailma hakee vertaistansa koko maailmassa.
Avant Tecno on vahva ja voimakkaasti kasvava vientiyritys.
Yhtiöllä on vakaa ja arvostettu asema muun muassa Saksan markkinoilla. Saksalaiset tuntevat suomalaisvalmisteiset vihreät monipuoliset työkoneet.
Avant Tecno on ottanut Saksan markkinat haltuunsa pitkällä ja määrätietoisella työllä.
Ylöjärveläisyrityksellä on nyt oma tukikohtansa Frankfurtin lähellä Eppertshausenissa. Vuoden 2015 syksyllä avattu Avant Center esittelee kattavasti kuormaimia ja niiden työlaitteita. Toimipaikassa koulutetaan kaikki edustajat ja jälleenmyyjät. Siellä on mittavia tapahtumia, joissa suuri yleisö saa tutustua koneisiin.
Avantin Saksan valloitus on opettavainen malliesimerkki jokaiselle vientiä kehittävälle firmalle.

Ylöjärvi ja Kuru nousivat kertarysäyksellä yritysuutisten otsikoihin viime viikonloppuna. Arvostettu hyvinvointiyrittäjä Jutta Gustafsberg kertoi julkisuuteen suuret suunnitelmansa meditaatiokeskuksen rakentamisesta.

Gustafsberg on ideoinut liiketoiminnan, joka on uniikki. Hän on aistinut todellisen tulevaisuuden alan. Oravanpyörässä kilpaa juoksevat ihmiset haluavat sankoin joukoin rauhaan.
Hyvinvointiyrittäjällä on aikaisemmasta liiketoiminnastaan vahvat näytöt. Hän on innovatiivinen tulevaisuuden rakentaja, joka vie ideansa perille maaliin asti.
Meditaatiokeskuksen luoja on ostanut idyllisen Iso-Majajärven ja 34 hehtaaria kunnollista metsää Kurusta. Paikalle kohoaa seuraavan runsaan vuoden aikana rakennuskompleksi, johon kuuluu päärakennus, rantasauna pesutiloineen sekä 15 asuntomökkiä. Pääosassa on kaunis luonto.
Jutta Gustafsberg ottaa todellisen kehitysaskeleen suomalaisen matkailun saralla. Yrittäjä saa niin kotimaan ihmiset kuin ulkomaiden eksotiikkaa hakevat matkailijat liikkeelle.
Ylöjärveläiset saavat olla onnellisia siitä, että visionääri valitsi ideansa toteutuspaikaksi Ylöjärven.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?