Nyyssönen ja Kosunen aloittivat vauhdikkaimmin

Juha Nyyssönen ja Niina Kosunen juhlivat lauantaina juostun Teivocupin avausosakilpailun voittoa.
juoksu

Niina Kosunen karkasi muilta naisjuoksijoilta selvään voittoon. (Kuva: Teivo Stayers)

Kisa juostiin hyvissä olosuhteissa. Lämpöä oli muutama aste, eikä pieni tihkukuurokaan haitannut menijöitä.

Kylmäkosken Veikkoja edustava Nyyssönen osoittautui vahvimmaksi miesten sarjan kiritaistelussa. Nyyssönen kellotti viidellä kilometrillä ajan 16.37. Janakkalan Janan Janne Niemi oli toinen ajalla 16.42. Isäntäseura Teivo Stayersin Aki Niemi viiletti kolmanneksi. Hän hävisi toiseksi tulleelle sukunimikaimalleen neljä sekuntia.

Miesten sarjassa lähtöviivalle uskaltautui 36 juoksijaa.

Naisten sarjan ykköseksi kiiruhtanut Joensuun Niina Kosunen merkkautti ajan 20.40. Toiseksi tullut Triathlonteam 226:n Venla Koivula-Huttusen hävisi voittajalle 11 sekuntia. Kolmas oli Tammelan Pallopeliittojen Outi Jussila ajalla 21.03.

Naisten kisaan osallistui myös Annemari Kiekara, joka tunnetaan mittavasta juoksu-urastaan Annemari Sandellina. Hän joutui kuitenkin keskeyttämään kilpailun.

Kuusi osakilpailua sisältävän Teivocupin toinen osakilpailu juostaan 10. joulukuuta.