Kaikki voittavat

Hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyminen on muusikolle iso ilo.

Minna Sinisalon ja Jari Hiltusen duo syntyi aikoinaan vahingossa. Oli tiedossa tilaisuus, johon tarvittiin esiintymään duo. Sinisalo hoksasi, että Minnasbar-yhtyeen basisti Jari Hiltunen sopisi duopariksi täydellisesti.

Kahdestaan keikkailu on jatkunut säännöllisen epäsäännöllisesti. Tänä sunnuntaina viljakkalalainen Sinisalo ja ikaalilainen Hiltunen esiintyvät Ylöjärvi-salissa. Mukaan pakataan paljon soittimia, ja tyylilajitkin vaihtelevat.

Konsertin otsikko on Elävät muusikot soittavat elävää musiikkia. Tuotto menee Pirkanmaan Vammaistyö ry:lle.

Kun kaksikkoa pyydettiin mukaan, kumpikaan ei tarvinnut miettimisaikaa.

– Aihe koskettaa ja on läheinen. Teen vammaisten kanssa töitäkin. Hyväntekeväisyyskonsertti tuntui heti hyvältä idealta. Jos minulla on tarjota jotain, mikä ilahduttaa ja mistä on apua, se ei ole minulta pois. Tämä on win-win-juttu, Minna Sinisalo sanoo.

Sinisalolle musiikki on osittain harrastus, osittain työ. On oma Minnasbar-bändi, on soolokeikat pianisti-laulajana, on humppapumppu Minni & Meripojat, joka perustettiin pyörätuolitanssia varten.

Hiltunen puolestaan on pitkän linjan muusikko ja teatteriohjaaja. Hänet tunnetaan muun muassa Viljakkalan Wimman nuorisonäyttiksen pitkäaikaisena ohjaajana.

Konsertin järjestävät Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut ja Ylöjärven vammaisneuvosto. Hyväntekeväisyyskonsertti on nykyisen vammaisneuvoston viimeinen, sillä neuvoston kausi päättyy ensi keväänä.

Hyväntekeväisyyskonsertti

20. marraskuuta kello 14 Ylöjärvi-salissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?