Poliisin viikko Ylöjärvellä: liikenneturvallisuus koetuksella

Ylöjärven poliisi nappasi viime viikolla liikenteestä kolme autoilijaa, joista kaikkia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

poliisi, poliisiautoTiistaina 8. marraskuuta kello 14.02 poliisipartio pysäytti Vaasantiellä tamperelaismiehen, joka ohitti henkilöautollaan toisen auton risteysalueella. Myöhemmin kävi ilmi, että kuljettaja oli alkoholin vaikutuksen alainen eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Miestä epäillään paitsi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja rattijuopumuksesta.

Toinen vaarallinen tapaus sattui Metsäkylässä saman viikon torstaina. 1940-luvulla syntynyt ylöjärveläismies ajoi tuolloin nokkakolarin kuorma-auton kanssa Kolsopintiellä. Puolilta päivin tapahtunut onnettomuus ei tuottanut henkilövahinkoja.

Onni oli myötä myös lauantaina 12. marraskuuta kello 8.37, kun Vaasantien ja Ravitien risteyksessä sattui ketjukolari. Ylöjärveltä Tampereen suuntaan ajanut nuori ulkopaikkakuntalainen nainen ei saanut pysäytettyä autoaan liikennevaloihin, vaan rysäytti paikoillaan olleen kahden auton jonon perään.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?