Ylöjärvi näyttäytyy monipuolisesti koko kaupunkiseudulle

72-sivuinen Elovainion Uutiset ilmestyy perjantaina

Tampereen kaupunkiseudun taloudet saavat tämän viikon perjantaina rautaisannoksen tietoa Ylöjärvestä, kun paikallislehden toimittama Elovainion Uutiset ilmestyy noin 148 000 kappaleen jättipainoksena.
Elovainion Uutiset Helena Mäkinen

Valmistaja Helena Mäkinen asemoi graafikko Timo Koljosen tekemän kansikuvan paikalleen Elovainion Uutisten etusivulle maanantaina. Erikoislehti ilmestyy perjantaina 11. marraskuuta, ja se jaetaan Alma Manun aamukannossa Tampereella ja kehyskunnissa.

Ylöjärven Uutisten, Ylöjärven kaupungin ja Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n yhteistyönä toteuttama kasvukaupungin markkinointiaviisi, Elovainion Uutiset, ilmestyy jo kolmannen kerran.
Kaikkien aikojen suurin Elovainion Uutiset tulee uunista ulos tämän viikon perjantaina. Lehdessä on 72 sivua. Aviisi painetaan torstaina Alma Manussa Tampereella, ja siitä otetaan noin 148 000 kappaleen suuruinen painos.
Alma Manu vastaa erikoislehden jakelusta, eli Elovainion Uutiset saavuttaa lukijansa perjantaiaamuna.

Jouluinen etusivu

Elovainion Uutisten kansikuvana on graafikko Timo Koljosen tilaustyö.
Koljonen on valinnut teoksensa aiheeksi hyvin vihannan kuusen, jonka terhakat oksat on kaunistettu ylöjärveläisten yritysten nimiä sisältävillä koristeilla.
Tuuhea ja vehreä kuusi symboloi voimakkaasti kehittyvää ja kasvavaa Ylöjärveä.
Yrityksien nimet kertovat monipuolisesta ja vahvasta yrittäjyydestä, joka liki 34 000 asukkaan kaupungissa vallitsee.
Erikoislehti on saanut nimensä Elovainion alueen mukaan.
Ylöjärvi haluaa nostaa maakunnallisesti merkittävän yritysalueen suuren yleisön tietoisuuteen. Paikallislehti, kaupunki ja elinkeinoyhtiö korostavat Ylöjärven vahvaa me-henkeä, joka konkretisoituu lehden sisällössä.
Ylöjärvi on pinta-alaltaan hyvin laaja kaupunki, ja sen elinkeinoelämä on poikkeuksellisen vireä ja monipuolinen.

Monipuolinen kattaus

Erikoislehti on Ylöjärven eri toimijoiden todellinen voimannäyte.
Tampereen kaupunkiseudun ihmiset saavat yksissä kansissa poikkeuksellisen tuhdin tietopaketin kasvukaupungista, jonka tulevaisuuden tavoitteet on viritetty erittäin korkealle niin uusien asukkaiden kuin yrittäjienkin hankkimisessa.
Elovainion Uutiset valottaa ylöjärveläistä elinkeinoelämää.
Paikkakunnalla käynnistyvät ensi vuonna poikkeuksellisen mittavat asuntorakentamishankkeet. Keskusta saa maamerkkinsä ja modernin korttelin ytimeensä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?