Teuvo Hakanen asettuukin ehdokkaaksi kuntavaaleissa

”Viljakkala- ja yrittäjäasia pakottivat mielenmuutokseen”

Keskustan konkaripoliitikko Teuvo Hakanen onkin ehdokkaana vuoden 2017 kuntavaaleissa. Hän ennätti ilmoittaa viime keväänä luopumisestaan, mutta viljakkalalaiset ja paikalliset yrittäjät ovat vedonneet mieheen tämän kunnallisuran jatkamisen puolesta.
Viljakkalan Yrittäjien puheenjohtaja Teuvo Hakanen

Viljakkalalainen Teuvo Hakanen on joutunut järjestelemään elämänsä pallot uuteen järjestykseen. Hän on päättänyt olla mukana ensi huhtikuussa järjestettävissä kuntavaaleissa.

Karhelainen Teuvo Hakanen korostaa, ettei hän halua olla takinkääntäjä.
– Vuosi sitten aloin vakavasti pohtia sitä, että Ylöjärven kaupunki tarvitsisi poliittiseen päätöksentekoonsa uusia kykyjä. Koin, että olen jo kantanut oman osuuteni yhteisten asioiden hoitamiseen Viljakkalan kunnan ja Ylöjärven kaupungin luottamusmiehenä. Kun luopumispäätökseni kiiri paikkakuntalaisille, ihmiset alkoivat pyytää, että tarkistaisin kantani, hän kertoo.
Hakanen toivoi, että vanhan Viljakkalan alueelta olisi löytynyt uusia kunnalliselämästä kiinnostuneita henkilöitä.
– Nyt on käynyt selville, etteivät lähestyvät kuntavaalit innosta kovinkaan monia kisaamaan valtuutettujen paikoista, hän toteaa.
Hakanen sanoo, että viljakkalalaiset ovat vedonneet häneen uuden valtakirjan hakemisen puolesta.
– Viljakkalan asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Koenkin omantunnon kysymykseksi sen, että minun on vielä kerran asetuttava ehdokkaaksi ja jatkettava paikallispolitiikassa, jos ihmiset sitä tahtovat, hän miettii.
Hakanen korostaa, että liitoskunnat tarvitsevat omia edustajiaw tulevaisuudessakin Ylöjärven päätöksenteossa.

Yrittäjätkin ovat vedonneet

Teuvo Hakanen on toiminut hyvin pitkän ajan parhaillaan 30-vuotista taivaltaan juhlivan Viljakkalan Yrittäjät ry:n puheenjohtajana.
Hakanen sanoo, että niin viljakkalalaiset kuin ylöjärveläisetkin yrittäjät ovat toivoneet, että hän olisi yrittäjäehdokkaana seuraavissa kuntavaaleissa.
– Kuntakenttä on lähivuosien aikana suuressa ja historiallisessa muutoksessa. Sote- ja maakuntahallintouudistus merkitsevät peruskunnan roolin uutta asemoimista. Yrittäjien mielestä minulla olisi annettavaa niin kutsutun elinvoimakunnankin rakentamisessa, hän pohtii.
Teuvo Hakanen kiittää Ylöjärven kaupungin harjoittamaa myönteistä elinkeino- ja yrityspolitiikkaa.
– Paikkakunnallamme on hyvä toimia yrittäjänä. Kaupunki ja sen elinkeinoyhtiö tarjoavat paljon konkreettista apua.

Kommentit (2)

  1. Esko Erkkilä

    Hyvä Teuvo!

    Tuo Ylöjärven myönteinen toiminta yritys- ja elinkeinopolitiikassa on pantu merkille myös Tampereella. Jatkakaa samaan tahtiin ja pitäkää kaikenmaailman Tredeat mahdollisimman kaukana toiminnastanne.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?