Ysitien Auto vahvistaa Ylöjärven asemaa autokaupan keskuksena

Voimakkaasta kasvustaan kuuluisaksi tullut Ysitien Auto Oy rantautuu Ylöjärvelle.
Toimitusjohtaja Riku Hietikko-Kaukola perustelee yrityksensä laajentamista kasvukaupunkiin sillä, että Ylöjärvi on autokaupan nouseva paikka. Paikkakunnalla on huomattavan monipuolinen kattaus autoalan palveluita.
Hietikko-Kaukola kiteyttää olennaisen eli sen, että runsas tarjonta synnyttää valtavan vetovoiman.
Ylöjärvestä varttuu tärkeä pirkanmaalainen autokaupan keskittymä, joka vetää ostavia asiakkaita naapurimaakunnistakin.
Riku Hietikko-Kaukolan johtama ja kehittämä autokauppabisnes on erittäin mielenkiintoinen. Ysitien Auto Oy on vahva kasvuyritys. Juuri päättyneen tilikauden liikevaihto ylsi kahdeksaan miljoonaan euroon, ja juuri alkaneen tilikauden liikevaihdon odotetaan rikkovan kymmenen miljoonan euron rajan. Kahtena edellisenä tilikautena yritys nosti liikevaihtoaan kulloinkin 50 prosentilla.
Ysitien Auton toimipaikkaverkko on kiinnostava. Yrityksen kotipaikka on Orivesi, ja yrityksellä on autokaupat Tampereella sekä Rovaniemellä ja pian Ylöjärvelläkin. Hietikko-Kaukola etsii parhaillaan seuraavaa autokaupan paikkaa Jyväskylästä Keski-Suomesta. Pian yrityksellä on satelliitit koko Suomi-neidon eri osiin.
Ysitien Auto Oy saapuu Ylöjärvelle vahvoin odotuksin. Yritys on ostanut koko kiinteistön, jonka suuri yleisö on oppinut tuntemaan Maskun Kalustetalon hallina.
Huonekalumekka pysyy tutulla paikallaan. Ysitien Auto halusi sijoittua logistisesti kätevälle paikalle. Autokauppa haki myös näkyvää kohdetta.
Ylöjärvi on edelleen erittäin vetovoimainen yritysmaailman silmissä. Tästä kertoo myös kaupungin tämän vuoden aikana tekemien yritystonttikauppojen poikkeuksellisen suuri määrä. Peräti kaksitoista yritystonttia on vaihtanut omistajaa.
Kasvukaupunki on hiomassa parhaillaan vuoden 2017 talousarviota. Ylöjärvi varautuu budjetissaan siihen, että Ylöjärven Yrityspalvelu Oy myy ensi vuodenkin aikana vähintään kymmenen yritystonttia.
Sote- ja maakuntahallintouudistuksien jälkeen kunnilla on uusi rooli. Asiantuntijat ovat puhuneet jo vuosien ajan tulevista kunnista elinvoimakuntina. Ylöjärvi on perinteisesti elinvoimainen paikkakunta, joka osaa ammentaa virtansa yritysten sijoittumisesta maaperälleen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?