Ylöjärveläislihanjalostamo investoi 500 000 euroa

Myymälä ja lounaspaikka avasivat ovensa

Liki 60-vuotias ylöjärveläinen lihanjalostomo Veljekset Mattila Oy on investoinut toimintansa modernisoimiseen ruhtinaallisesti viime vuosina. Yritys on saanut hiljan valmiiksi 200 neliön suuruisen Palwaamon, jossa toimivat lounasravintola ja tehtaanmyymälä.
Veljekset Mattila on rakentanut Palwaamon, jossa on lounasravintola ja lihanjalostamon oma kauppa. Toimitusjohtaja Tero Sivula odottaa, että uudet tilat palveluineen saavat asiakkaat sankoin joukoin liikkeelle.

Veljekset Mattila on rakentanut Palwaamon, jossa on lounasravintola ja lihanjalostamon oma kauppa. Toimitusjohtaja Tero Sivula odottaa, että uudet tilat palveluineen saavat asiakkaat sankoin joukoin liikkeelle.

Toimitusjohtaja Tero Sivula kuvailee Veljekset Mattilan viime vuosien investointiohjelmaa massiiviseksi.
Viiden viime vuoden aikana Veljekset Mattila on satsannut toimitiloihinsa ja tuotantotekniikkaansa puolitoista miljoonaa euroa.
– Satsauksiemme takana on uskomme yritykseemme. Lihanjalostamomme täyttää parin vuoden kuluttua jo 60 vuotta. Aiomme pysyä kartalla tulevaisuudessakin, hän vakuuttaa.
Sivula muistuttaa, että lihanjalostamot käyvät Suomessa rajua kilpailua markkinaosuuksista.
– Lisäksi ulkomaiset toimijat haluavat markkinakakusta omat viipaleensa, hän lisää.
Ylöjärvellä pitkään toiminut perheyritys luottaa siihen, että suomalaiset arvostavat korkeatasoisia elintarvikkeita.
– Meidän tuotevalikoimamme koostuu perinteisistä tuotteista ja uusista tulokkaista, joita kehitysosastomme työstää koko ajan, Sivula kertoo.

Palwaamo toimii näyteikkunana

Veljekset Mattilan yritystarina elää myös Palwaamossa.

Veljekset Mattilan yritystarina elää myös Palwaamossa.

Veljekset Mattila on saanut äskettäin päätökseen lisärakennuksen, jonka hintalapuksi on muodostunut puoli miljoonaa euroa.
Hallituksen puheenjohtaja Essi Sivula ja toimitusjohtaja Tero Sivula odottavat investoinnilta hyvin paljon.
– Tavoittelemme niin lounasravintolallamme kuin tehtaanmyymälällämmekin merkittävää lisämyyntiä, Tero Sivula sanoo.
Toimitusjohtajan tavoitteena on entisen makkarabaarin myynnin tuplaaminen.
– Palwaamoksi nimetty lounaspaikka ja kauppa toimivat meidän omana näyteikkunanamme kuluttajien suuntaan, Essi Sivula lisää.
Hänen mukaansa asiakkaat saavat niin lounastaessaan kuin lihatuoteostoksia tehdessään monipuolisen kuvan Veljekset Mattilan runsaasta tuotekavalkadista.

60-paikkainen lounasravintola

Palwaamon lounasravintolassa on 60 asiakaspaikkaa.
– Jo ensimmäiset päivät ovat osoittaneet, että Ylöjärvellä on tilaus monipuoliselle lounaspaikalle, Essi Sivula päättelee.
Mattilan lounasravintola tarjoaa päivittäin puolenkymmentä lämmintä ruokavaihtoehtoa sekä monipuolisen rehubaarin.
Essi Sivula paljastaa, että lounaspaikka aloittaa lokakuun alkupuolella aamiaisen tarjoamisen.

Kommentit (4)

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?