Elämä Elviksenä

Pysäyttääkö Elviksen musiikki ihmiset kauppakeskuksen perjantai-iltapäivässä?

Vuonna 2009 ylöjärveläinen Juha Leppänen teki ison päätöksen. Hän jätti päivätyönsä ja ryhtyi esiintyväksi artistiksi. Elvis-keikat taiteilijanimellä Aron olivat kahmaisseet yhä isomman osan ajasta, ja Leppänen luotti, että Elvis kantaa elättäväksi työksi asti.

Ja niin on käynytkin. Ehkä yksi tekijä on repertuaarin monipuolisuus. Se taatusti pitää homman mielekkäänä myös laulajalle itselleen. Yksittäinen keikka voi keskittyä vaikkapa tietyn vuosikymmenen Elvari-tuotantoon.

– Saatan usein ottaa teemaksi 50-, 60- tai 70-luvun. Valitsen kappaleiden lisäksi esiintymisasutkin teeman mukaisiksi, Juha Leppänen sanoo.

On omat settinsä Las Vegas -teemaa ja kirkkokonsertteja varten. Country Corner keskittyy tietysti Elviksen kantriosastoon. Yksityistilaisuuksia varten ohjelmisto räätälöidään tilaajalle mieleiseksi. Välillä Aron esiintyy soolona, välillä yhtyeen tai taustatanssijoiden kanssa.

– Ohjelmistossani on vähän alle sata biisiä. Elvis-tietäjien valistunut arvio on, että Elvis levytti jopa 850 kappaletta. Hän tosin levytti samoja biisejä useaankin kertaan.

Perjantaina Elvis-maistiaisia on luvassa kauppakeskus Ideaparkissa. Siellä Aronin kanssa esiintyy tanssiryhmä Abraham Ladies.

– Tulimme tutuiksi, kun tein yhteistyötä kristillisen moottoripyöräkerhon Sons of Abrahamin kanssa. Tanssiladyt Choko Chanel, Vivian Lamoure ja Daisy Day kuuluvat kerhoa tukevaan yhteisöön, Leppänen kertoo.

Aron & Abraham Ladies

Ideaparkin Keskuspuistossa 7. lokakuuta kello 16.00, 16.45 ja 17.30.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?