Eppu Normaali julkisti kaksi jättikeikkaa – Filharmonia taas mukana

Suomirockin suuruus Eppu Normaali päättää 40-vuotisjuhlavuotensa kahteen jättikonserttiin Espoossa. Yhtye julkaisi tiedon tänään maanantaina.
Eppu Normaali, Juha Torvinen, Ratinan stadion, Eput ratinassa, juhlakonsertti, suomirock, rockmusiikki

Suomirockin jättiläinen Eppu Normaali palaa yhteen Tampere Filharmonia -orkesterin kanssa joulukuussa. Viimeksi nämä eri genrejen taiteilijat nähtiin samalla lavalla elokuussa Tampereen Ratinassa. (Arkistokuva)

Ylöjärveltä lähtöisin olevan Eppu Normaalin 40-vuotisjuhlavuosi huipentuu tuplakonsertteihin Espoon Metro Areenalla joulukuun alussa. Joulukuun kolmantena ja neljäntenä päivänä pidettävän superviikonlopun ohjelma on harvinaisen monipuolinen.

Ensimmäisenä iltana luvassa on Eput-dokumenttielokuvan ensi-iltanäytös isolta screeniltä sekä Mutala-albumin hengessä heitettävä puoliakustinen keikka. Lauantaina kolmas joulukuuta luvassa on perinteinen areenakonsertti, jossa vierailee Tampere Filharmonia -orkesteri.

90-henkinen Tampere Filharmonia oli Eppujen kanssa lavalla jo elokuussa, kun yhtye järjesti massiivisen juhlakonsertin Ratinan stadionilla Tampereella. Orkesterin ylikapellimestarina myös Metro Areenalla toimii Santtu-Matias Rouvali.

Molempina joulukuun iltoina Eppujen vierailijoina nähdään myös kosketinsoittaja Safka Pekkonen ja pianistivirtuoosi Iiro Rantala.

Keikkojen lipunmyynti alkaa huomenna tiistaina.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?