Poliisin viikko Ylöjärvellä: pelti rytisi ja kaksi kärysi

Viime torstaina mopoauto ja pakettiauto kolaroivat Vaasantien ja Ravitien risteyksessä.
Poliisi, rikokset, kyltti

Paikalla liikennevalot vilkkuivat keltaista, kun mopoauto lähti ylittämään Vaasantietä Ravitien suunnasta. Lielahden suuntaan matkalla ollut pakettiauto törmäsi yllättäen eteen ajaneen mopoauton perään risteyksessä. Mopoauton kuljettajalla oli tilanteessa väistämisvelvollisuus. Henkilövahingoilta vältyttiin.

Perjantaina puoli yhdentoista aikaan illalla poliisi sai Mikkolantien puhallusratsiassa kiinni 32-vuotiaan ulkopaikkakuntalaisen miehen törkeästä rattijuopumuksesta. Kuljettaja hönkäisi alkometriin 1,98 promillen lukeman. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Lisäksi kyydissä ollutta auton omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Viljakkalassa Arontiellä narahti sunnuntaiaamuna paikkakuntalainen 1990-luvulla syntynyt mies rattijuopumuksesta. Kuljettaja puhalsi yhden promillen lukeman tarkkuusalkometriin. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?