Useita rattijuoppoja jäi kiinni Poliisin tehovalvonnassa

Poliisin rattijuopumusvalvonnassa jäi viime viikon mittaan kiinni useita kuskeja. Keskiviikkona Elovainion kohdalla Vaasantiellä puhallutettiin 1960-luvulla syntynyt naiskuski, joka puhalsi alkometriin noin 0,5 promillen lukeman. Häntä epäillään rattijuopumuksesta.

poliisi, poliisiautoLauantaina Kyrönlahdentiellä rattijuopumusvalvontaa pitänyt poliisipartio pysäytti 1960-luvulla syntyneen kuskin. Ylöjärveläismies puhalsi alkometriin 0,71 promillen lukeman. Häntä epäillään rattijuopumuksesta.

Samana lauantaipäivänä Kyrönlahdentiellä pysäytettiin myös 1950-luvulla syntynyt ylöjärveläinen mieskuski. Hän puhalsi alkometriin 1,89 promillen lukeman. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisipartion huomion kiinnitti Vahannassa ajellut mieskuski. 1950-luvulla syntynyt ylöjärveläismies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen täyttävän, noin 1,30 promillen lukeman.

Kurussa Myllymäentiellä murtauduttiin vanhaan kouluun viime keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Varkaat anastivat mukaansa ainakin erilaisia soittimia. Poliisi pyytää havaintoja pienestä punaisesta autosta, joka oli nähty tapahtuma-alueella alkuyöstä. Vihjeet voi ilmoittaa poliisille numeroon 0295 415 009.

Maanantaina poliisi pysäytti henkilöauton liikennetarkastusta varten Mastontiellä kello 17.50. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti näytti positiivista, ja ajoneuvossa suoritetuissa etsinnöissä löydettiin vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta. Kuljettaja oli myös määrätty ajokieltoon muutamia päiviä aiemmin. 39-vuotiasta mieskuskia epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?