Kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto ei tyrmää Ylöjärven mahdollista isännyyttä Teivossa

”Mielenkiintoinen ajatus”

Ylöjärven suveen kuuluu lähtemättömänä osana Ylöjärvi-ravit. Vaikka vilkkain lomakausi on käynnissä, Teivon ravintolakabinetti täyttyi ylöjärveläisistä yrittäjistä. Hauskan illan ohessa moni kokeili ensimmäistä kertaa jännittävää totopeliä.
Ylöjärvi-ravit, Jarkko Sorvanto, Katariina Sorvanto, Teivon ravirata

Sorvannon pariskunnan totopelimestaruuden vei nimiinsä kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto 7,70 euron totolunastuksella. Katariina-puoliso on seuraavissa Ylöjärvi-raveissa vahva haastaja. Hän keräsi Teivosta 2,90 euron totonousun.

Niinhän se juttu kulkee, että toto tuo juuri sen hienon säväyksen onnistuneeseen illanviettoon.
Myös Kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto osallistui perinteisiin, jo 14. kertaa järjestettyihin Ylöjärvi-raveihin. Mukana oli myös puoliso Katariina Sorvanto.
Hän oli mukana raveissa aivan ensimmäistä kertaa.
– Tämä on ollut hieno kokemus, rouva Sorvanto hihkaisi ja näytti onnellisena 2,90 euron voittokuittiaan.
Sorvannon perheen parhaasta pelimenestyksestä vastasi kuitenkin tällä kertaa kaupunginjohtaja Jarkko Sorvanto.
– Lunastin tänään 7,70 euron voiton, hän mainitsi.
– Olen ollut raveissa muutaman kerran aiemminkin. Parhaimmat toto-osumani ovat olleet muutamia kymppejä, Sorvanto jatkoi.
Hauskan illanvieton aikana kaupunginjohtaja ehti myös kommentoimaan Tampereen Ravirata Oy:n hallituksen puheenjohtajan Risto Kuusiston mielenkiintoista ajatusta siitä, että Ylöjärvi ostaisi Tampereen kaupungin ulos paikallisesta ravikeskuksesta ja ryhtyisi yhdeksi Teivon isännistä.
– Asia on minulle uusi, enkä ole ollut neuvottelemassa siitä. Kyseessä on silti mielenkiintoinen ajatus, Sorvanto sanoi.
– En tyrmää sitä suoralta kädeltä, kaupunginjohtaja jatkoi.
Jos Ylöjärvi siirtyisi aiempaa vahvemmin Teivon taakse, ratkaisu voisi mahdollistaa pontevamman kehityskulun ravikeskukselle.
– Alue voisi kehittyä uudella tavalla. Ylöjärven kaupungilla voisi olla suurempi intressi kehittää Teivon aluetta kuin Tampereella.
– En silti tahdo heristää syyttävää sormea Tamperetta kohtaan, Sorvanto tarkensi.

Pepper on vastannut huutoon

Yksi Ylöjärvi-ravien näkyvimmistä yhteistyökumppaneista oli ravintola Pepper, joka on tullut paikkakuntalaisille varsin tutuksi viimeisen vajaan puolen vuoden aikana.
– Aloitimme täällä Ylöjärvellä tammikuun lopussa. Työmme on lähtenyt todella tehokkaasti käyntiin puutarhakaupungissa, perheyrityksen osakas Mikko Hannula kertoi.
Ylöjärvelle on suorastaan huudettu ruokaravintolaa jo usean vuoden ajan. Nyt siihen on vihdoin saatu vastaus.
– Pelkkä huutaminen ei aina auta. Tekojen pitää myös kohdata todellisuus.
– Harkitsimme Ylöjärvelle rantautumista jo pitkän aikaa. Nyt näyttää siltä, että tarkka harkinta kannatti. Mietimme ravintolamme sijaintia pieteetillä. Soppeenmäki on loistava paikka, koska niin moni paikkakuntalainen kulkee tästä ohitse, Mikko Hannula analysoi.
Uudella yrityksellä ja sen edustajilla on runsaasti aihetta tyytyväisyyteen.
– Meillä oli toki ennakkoonkin positiivisia odotuksia mahdollisuuksistamme Ylöjärvellä.
– Odotuksemme ovat kuitenkin ylittyneet moninkertaisesti, Mikko Hannula hehkui tyytyväisyyttä.
Ruokaravintola Pepper on nimenomaan perheyritys. Mikko Hannula vastaa firman hallinnosta. Velipoika Timo Hannulan sarka muodostuu ravintolan toiminnoista.
Veljesten isosisko Minna Kaikkonen vastaa puolestaan yhtiön henkilöstöasioista.
– Meillä on hyvin selkeä keskinäinen työnjako, Mikko Hannula kiteytti.
Hannuloiden veljeksistä Timo oli ensimmäistä kertaa mukana raveissa. Vauhdikas ja mielenkiintoinen ravi-ilta sai plussaa keittiöpäällikkö Hannulalta.
– Varsin mukavaahan tämä on ollut, Timo Hannula summasi illan antia.
– Hevosten veikkaamisessa minulla on silti vielä vähän kehitettävää. Olen totopelin suhteen vielä opetteluvaiheessa, Timo Hannula arvioi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?