Kiitos Ylöjärven kaupungille!

Äidin Alzheimerin tauti diagnosoitiin vuoden 2014 joulukuussa. Tuolloin hän oli 77-vuotias. Sekä diagnoosia edeltävät että sen jälkeiset käynnit Ylöjärven muistiklinikalle kertoivat tavasta, jolla Ylöjärvellä muistisairaiden hoitoon paneudutaan.
Äidin vakava kaatuminen vuoden 2015 syksyllä vei hänet useammaksi kuukaudeksi Kuntoutus- ja muistikeskuksen (Kumuke) asiakkaaksi.
Siirtyminen Kumukkeeseen tapahtui Ylöjärven terveyskeskuksen vuodeosaston kautta. Kotihoidon palvelut oli jo ehditty käynnistää tuona kesänä. Ateriapalvelu aloitti käynnit samoihin aikoihin ja kävi yhdestä kahteen kertaa viikossa.
Äidin osakseen saama kohtelu ja hoito on kaikkien edellä mainittujen tahojen osalta ollut erittäin asiantuntevaa.
Asiallisuus ja ystävällisyys välittyvät joka kerta, kun olen yhteydessä kotihoidon tai ateriapalvelun väkeen. Äitiä puhutellaan ja kohdellaan kärsivällisesti ja kunnioittavasti.
Olemme veljeni kanssa kiitollisia äitimme osakseen saamasta hoidosta. Huolimatta siitä, että asumme kumpikin Espoossa, voimme olla levollisia ja luottaa siihen, että äitiä koskevat asiat hoituvat sovitusti.

HANNA MÄKYNEN

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?