Haavisto jäi niukasti pallilta

Lakialan taituri Jere Haavisto ei aivan yltänyt palkintopallille motocrossin Mx2-luokan toisessa SM-osakilpailussa Siilinjärvellä.
jere haavisto, motocross

Jere Haavisto sai erittäin hyvän lähdön, mutta ylöjärveläisen vauhti ei riittänyt aivan palkintopallille.

Aika-ajossa ylöjärveläinen kaasutteli toiseksi ja sai hienon startin myös ensimmäisessä kisaerässä. Haavisto kiilasi erän alussa kärkeen mutta pian Hyvinkään Moottorikerhon Kim Savaste ja Espoon Moottorikerhon Jami Numminen pääsivät ohittamaan ylöjärveläisen.
Lopulta Haavisto selvisi maaliin neljännellä sijalla. Kolmanneksi tullut Orimattilan Moottorikerhon Juuso Matikainen voitti Haaviston reilulla 17 sekunnilla.
Toisessa kisaerässä Haavistolla oli epäonnea. Hän kolaroi avauskierroksella kilpakumppanien kanssa ja kaatui. Tämän jälkeen Haavisto joutui tuomaan Husqvarnansa oiottavaksi ratavarikolle. Huoltotöiden jälkeen Haavisto lähti kirimään joukon hänniltä. Lopulta Tampereen Motocrossia edustava ylöjärveläinen oli maalissa kymmenes. Haaviston vauhdista kertoo jotain se, että hän ajoi toisen erän nopeimman kierroksen.
– Nyt on SM-pistetili avattu tältä kaudelta, vaikka alku on ollut todella hankala. Huomenna ajotreenit vielä Suomessa ja sitten suunnataan takaisin Eurooppaan, Haavisto kommentoi Facebook-sivullaan.
Ensi sunnuntaina Haavisto ajaa EMX250-luokan EM-sarjan osakilpailun Englannin Matterley Basinissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?