Keikka-arvio: Varusmiessoittokunnan showband – nimensä veroinen

Onneksi Puolustusvoimien Showband sai heittää Pölläyksessä lauantaina kaksi keikkaa. Ilta kahdeksan esiintymistä oli katselemassa liian vähän väkeä. Aivan liian vähän, sillä 16 hengen yhtye oli nimensä mukaisesti showband.
Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan showband, puolustusvoimien varusmiessoittokunta, Pöheikön Pölläys, Pöheikön Pölläys 2016

Puolustusvoimien Showband olisi ansainnut enemmänkin yleisöä, toivottavasti sitä iltapäivällä riitti. Kuusitoistahenkinen yhtye täytti festarilavan erilaisilla puhallin- ja lyömäsoittimilla.

Showband on osa Hattulan Parolassa toimivaa Puolustusvoimien varusmiessoittokuntaa ja tuttu näky muun muassa Provinssirockin lavalla. Sen solisteina ovat vuosien varrella toimineet muun muassa Veeti Kallio ja Paula Koivuniemi, mutta namedroppailulle ei ole tarvetta, sillä nuorukaiset saivat lavalla bileet pystyyn ilman julkimoitakin. Sen takasivat Let me entertain youn ja Purple rainin kaltaiset klassikkokipaleet. Lauantaina saatiin esimakua myös varusmiessoittokunnan Ysäri-kiertueesta, kun Daruden Sandstorm sai uusia vivahteita sotilaspoikien käsittelyssä.

Kommentit (2)

 1. Kaija Partanen ja Jerzy Bernhard

  Suomenlinnan 12.06 konsertti ihan mieletön. Ei tiedetty aikaisemmin tästä show bändistä. Nyt halutaan kaikille keikoille, sillä tästä ei puutu mitään !!! Tunnelmaa ei pysty kuvailemaan, se on koettava itse!
  Sanon vain, paras show- bändi ainakin koko euroopassa !!!
  Mistä saisimme tietää teidän ohjelmista, tulevista keikoista? Kaikki ystävät ja sukulaiset haluavat päästä mukaan.
  Arvostamme työtänne ja rakastamme kaikkia teitä! Ihan mahtavaa, Hyvä pojat! Ei paremmasta väliä, sanonta, sillä te olette parhaat!!!
  Tullaan isolla porukalla kun tiedetään seuraavasta keikastanne.

  Hyvää kesää!
  Terv.Kaija
  Jerzy

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?