Futistytöt jatkavat ilman tappioita

Ylöjärven Ilveksen B-tytöt ovat edelleen ilman tappiota B-tyttöjen kakkosessa, kun sarjan kevätkausi on kääntymässä loppusuoralle. Viime sunnuntaina Räikälle YIlveksen vieraaksi saapui KSF:N B-tytöt Kemiöstä.
Ylöjärven Ilves, YIlves, jalkapallo

Ylöjärven Ilveksen tytöillä kulkee lujaa. (Kuva: Esa Linjamaa)

Edellisessä ottelussa Ylöjärven tytöt olivat kärsineet ainoan pistemenetyksensä, kun joukkue joutui tyytymään tasapeliin Paimion Hakan vieraana. Ennen sunnuntain ottelua painotettiinkin voimakkaasti keskittymisen ja asenteen merkitystä otteluun lähdettäessä.

Ottelu alkoi selkeällä YIlveksen hallinnalla ja kaksinkamppailuihin mentiin hyvällä asenteella. Kotijoukkueen avausmaalia saatiin odotella ainoastaan viitisen minuuttia, kun laitalinkkinä ottelun pirteästi aloittanut Elisa Ilottu toimitti pallon vastustajan maaliin. Avausmaalista ei ehtinyt kulua kuin pari minuuttia, kun vasempana laitapakkina pelannut Helena Unkuri avasi taidokkaalla syötöllä keskikentälle Eve Pakkaselle, joka lähetti pallon välittömästi läpi vastustajan puolustuksen Rosa Sirenille. Rosa ohitti harhautuksella maalivahdin ja laittoi pallon tyhjiin. Peli oli jo 2–0 kotijoukkueelle.

Ottelun hallinta säilyi selkeästi kotijoukkueella ja ensimmäisellä jaksolla YIlves viimeisteli vielä kahdesti. Kolmannen osuman teki ennakkoluulottomasti Pihla Kuulas. Maali oli hänelle ensimmäinen koko sarjassa. Neljännen maalin vastustajan verkkoon toimitti jälleen Elisa Ilottu. Tauolle poistuttiin kotijoukkueen 4-0-johdossa.

Ottelun jatkui toisella jaksolla YIlveksen hallinnalla ja maaleja syntyi jakson aikana vielä kaksi. Viimeistelijät olivat toisen maalinsa tehnyt Pihla Kuulas ja hattutemppuun yltänyt Elisa Ilottu. Kotijoukkueen puolustuslinjan kovuutta kuvaa se, että vastustaja ei käytännössä saanut laukaustakaan kohti YIlveksen maalia. Näin lopputuloksena oli selkeä 6–0 voitto kotijoukkueelle.

Ylöjärveläistytöillä on seuraava peli maanantaina Salossa F.C. Halikkoa vastaan. Kotikentälle YIlveksen B-tytöt juoksevat seuraavan kerran torstaina 9.6. klo 19.45, jolloin Räikälle tulee vastustajaksi TPV Tampereelta. Kyseessä on kärkikamppailu.