Avant Tecno Growth 2016 -seminaarin näyttämönä

matti_paakirjoitus_320x194pxlYlöjärvi ja tarkemmin sanottuna Avant Tecno ovat jälleen päänäyttämönä, kun Suomesta häädetään talouden taantumaa ja synkän taloustilanteen synnyttämää henkistä alavirettä.
Danske Bank järjestää tämän viikon torstaina Tampereella ja Ylöjärvellä valtakunnallisen tapahtuman, jossa jaetaan yrittäjille eväitä kunkin oman liiketoiminnan kehittämiseen, vaihtoehtoja totuttujen ajattelumallien ravisteluun sekä haastamiseen, rohkeutta kasvuhakuisuuteen ja intoa kansainvälistymiseen.
New Factory Openin ja Growth 2016 -seminaarin toteuttajat tietävät Suomen tarvitsevan kipeästi myönteisiä tarinoita menestyksestä, kasvusta ja mahdollisuuksista. Järjestäjät muistuttavat siitä, ettei positiivinen muutos tapahdu itsestään vaan se vaatii tekoja.
Tapahtumakaksikko kerää sadoittain valmistavan teollisuuden ja kaupan alan kasvuyrityksien edustajia, sijoittajia sekä erityisosaajia.
Chief Communications Consultant Teppo Havo Handels Bankista korostaa, että Growth 2016 -seminaarin kantavina ajatuksina ovat suomalaisen yrityskulttuurin esille nostaminen ja yrityskulttuurin tukeminen sekä yrityksien kehitysmahdollisuuksien, kasvun ja kansainvälistymisen tukeminen.
Havon mukaan Tampereen seutu valikoitui tilaisuuden järjestämisareenaksi ennen kaikkea teollisuushistoriansa ansiosta. Tamperehan on suomalaisen teollisuuden kehto. Paikkaa ratkaistaessa vaa’assa painoi paljon se, että Tampereen kaupunkiseutu on erittäin vahva valmistavan teollisuuden keskittymä.
Teppo Havon mielestä Avant Tecno Oy valikoitui yrityskohteeksi, koska teollisuusneuvos Risto Käkelän johtama pienkuormaintehdas on osoittanut koko olemassaoloaikansa aktiivisuutta, innovatiivisuutta ja rohkeutta oman liiketoimintansa kehittämiseen.
– Avant Tecno vastaa omassa toiminnassaan monella tapaa niihin ajatuksiin, joita me Danske Bankissa ja tapahtumakokonaisuudessamme haluamme nostaa esille. Näitä ajatuksia on oman liiketoiminnan kehittäminen, toimialan totuttujen ajattelumallien haastaminen, kasvuhakuisuus ja kansainvälistyminen, Havo tarkentaa.
Growth 2016 -seminaarin puhujana on muiden muassa entinen Yhdysvaltain Suomen-suurlähettiläs Bruce Oreck.
Jälleen kerran koko Ylöjärvi saa olla kiitollinen siitä, että suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuutta puidaan kasvukaupungissamme.
Risto Käkelä on taiturimainen puhuja ja supliikkimies. Hän kantaa kiitettävästi kortensa kekoon Ylöjärven imagon ja brändin vahvistamisessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?