Haavistolla vaikeuksia EM-avauksessa

Lakialan hurjapää Jere Haavisto sortui kaatumisiin motocrossin EMX250-luokan EM-sarjan avausosakilpailussa Hollannin Valkenswaardissa.

Jere Haavisto tavoittelee tällä kaudella menestystä sekä kansainvälisillä areenoilla että Suomen motocrossradoilla.

Jere Haavisto tavoittelee tällä kaudella menestystä sekä kansainvälisillä areenoilla että Suomen motocrossradoilla.

Osakilpailun ensimmäisessä erässä Haavisto ylsi sijalle 27. Ylöjärveläinen taittoi matkaa ensimmäisen kierroksen jälkeen sijalla 23. Haavisto kuitenkin kaatui toisella kierroksella rajusti radan puolivälin alamäessä.
– Eihän se nyt missään nimessä hyvin mennyt. Startissa olin varmaan viiden viimeisen joukossa ja sitten ensimmäisellä kierroksella pääsin nousemaan jo hyvin. Vedin kuitenkin todella huolella tangon kautta ympäri yhdessä alamäessä. Sitten kaaduin vielä kerran uudelleen ja paketti alkoi olla melko sekaisin, Haavisto kommentoi.
Toisessa erässä Haavisto selvisi sijalle 23. 142 Dynaset Husqvarna -tallissa ajava ylöjärveläinen oli startin jälkeen sijalla 35. Haavisto nousi komeasti sijalle 14, mutta nousu tyssäsi kaatumiseen neljännellä kierroksella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?