Uusi hoivakoti tulossa Vuorentaustaan

Attendo Oy toteuttaa Ylöjärven Vuorentaustaan ulkoilu- ja puutarhateemaisen hoivakodin.
Vanhukset saavat uuden hoitopaikan Ylöjärvelle ensi vuonna.

Vanhukset saavat uuden hoitopaikan Ylöjärvelle ensi vuonna.

Tornitielle rakennettavaan uudiskohteeseen tulee 62 asukaspaikkaa. Hoivakoti tarjoaa tehostettua palveluasumista, minkä lisäksi asumispaikkoja tarjotaan kevyempää palveluasumista tarvitseville.  Rakennustyöt käynnistyvät tänä keväänä, ja asukkaat pääsevät muuttamaan hoivakotiin reilun vuoden päästä, keväällä 2017.

Attendon konseptoima ulkoilu- ja puutarhateema näkyy hoivakodissa erityisesti piharatkaisuissa. Perusajatuksena on tarjota asukkaille mahdollisuus toiminnalliseen ulkoiluun ja virkistäviin luontoelämyksiin. Attendon ensimmäiset teemahoivakodit Espoossa ja Turussa ovat saaneet hyvän vastaanoton.

– Hoivakodin sijainti on erinomainen ja se tulee palvelemaan sekä Ylöjärven että Tampereen ikäihmisten asumistarpeita, kertoo Attendon myyntijohtaja Tomas Grönroos.

– Hoivakotihanke tuo sopivan lisän Ylöjärven asumispalvelutarjontaan. Kuntalaisille tarjoutuu mahdollisuus valita muutaman tuottajan välillä oman kunnan alueella, toteaa Ylöjärven terveys- ja sosiaalijohtaja Anne Santalahti.

Pääurakoitsijana on Rakennusliike Lehto. Hankkeen kokonaisinvestoinnin arvo on yli kuusi miljoonaa euroa. Hanke tuo Ylöjärvelle uusia työpaikkoja, valmis hoivakoti työllistää noin 40 hoiva-alan työntekijää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?