Kappas vaan

Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen ilottelevat, improvisoivat ja innostavat yleisönkin mukaan.

Tampereen Työväen Teatterin TTT-Klubista on tullut intiimien keikkojen ja pienten teatteriesitysten oivallinen näyttämö. Ravintolamiljöössä esiintyjät tulevat kutkuttavan lähelle katsojaa.
Tänä viikonloppuna TTT-Klubin lavalle loikkaavat huippunäyttelijät Minttu Mustakallio ja Ville Virtanen.
Useista elokuvista ja muun muassa Klikkaa mua -televisiosarjasta tuttu Mustakallio ja konkarinäyttelijä Virtanen pelaavat saumattomasti yhteen – se on helppo uskoa. Molemmissa esiintyjissä on sopivasti särmää ja heittäytymiskykyä. He eivät taatusti arkaile panna itseään alttiiksi.
Minttu sekä Ville -iltaa kuvaillaan värikkään lavalta puhumisen freskoksi. Se tarkoittaa, että yleisö saa ehdotella aiheita ja kaksikko loihtii niistä sketsejä, tansseja, tarinoita ja lauluja.
Kaksikko on luvannut laulaa tarvittaessa jopa kielellä, jota kukaan ei vielä osaa. Hearthill-yhtyeessä ihastuttanut ja myöhemmin muun muassa teatteri- ja elokuvamusiikkia tehnyt muusikko Samuli Laiho säestää.
Minttu sekä Ville väittävät sytyttävänsä synkemmänkin mielen ja nostattavansa naurut vaikka kertomuksella reikäisestä verhosta tai juuri improvisoiduilla lauluillaan esimerkiksi salaperäisestä viemäristä tai vasta keksitystä ruokalajista. Pakkohan se on käydä itse tsekkaamassa.
Hulvattomuuden lisäksi Minttu ja Ville lupaavat lämminhenkisyyttä ja läsnäoloa, toisen kuuntelemista ja muidenkin ideoiden kuin omien ideoidensa hyväksymistä. Kuulostaa hyvän elämän, tai ainakin hyvän illan, elementeiltä.

Minttu sekä Ville TTT-Klubilla Tampereella 4. ja 5. maaliskuuta kello 19.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?