Rikastettu Ylöjärven Uutiset ilmestyy Digilässä jo tiistai-iltaisin

Digilehti nostaa lukuelämyksen uudelle tasolle

Ylöjärven Uutiset tarjoaa nykyään lukijoilleen entistä rikkaampaa sisältöä. Lukijoita palvelevat paitsi perinteinen paperilehti ja kaikille avoimet nettisivut myös huippuunsa viritetty digilehti.
Ylöjärven Uutisten digilehti tarjoaa lukijoille uudenlaisen lukukokemuksen. Sohvan nurkassa voi nauttia esimerkiksi videoista ja kuvagallerioista.

Ylöjärven Uutisten digilehti tarjoaa lukijoille uudenlaisen lukukokemuksen. Sohvan nurkassa voi nauttia esimerkiksi videoista ja kuvagallerioista.

Digilehti ilmestyy Digilä-palvelussa, joka toimii iPad- ja Android-tableteilla sekä verkkoselaimessa.
Digilehti kuuluu automaattisesti Ylöjärven Uutisten täystilaajien tilaukseen. Ja itse asiassa kuka tahansa voi tutustua digilehteen maksutta ilmaisen tutustumisjakson ajan.
Täystilaaja pääsee lukemaan digilehteä rekisteröitymällä  Digilän käyttäjäksi osoitteessa digila.fi/tunnukset. Digilässä toimivat samat tunnukset, joilla pääsi aiemmin lukemaan Ylöjärven Uutisten näköislehteä ja muuta digitaalista sisältöä lehden nettisivuilta.

Runsaasti lisäsisältöä

Lukukokemus nousee digilehdessä uusiin sfääreihin. Digilehden jutuista osa on rikastettu muun muassa videoilla, kuvagallerioilla sekä juttuihin liittyville verkkosivulle vievillä linkeillä.
Esimerkiksi videot avaavat vaikkapa henkilöhaastattelujen ja tapahtumien taustoja ja tunnelmia lukijoille uudella, syventävällä tavalla. Tällä tavoin paikallislehti tuo lukijat yhä lähemmäksi itse jutuntekotilannetta. Kuvagallerioiden avulla lukijat pääsevät tutustumaan esimerkiksi näyttelyihin, juhliin tai kauniisiin tiloihin entistä tarkemmin. Nettilinkit puolestaan antavat lukijalle mahdollisuuden tutustua jutun taustoihin aiempaa tarkemmin.
Digilehti nousee siis paperilehden rinnalle erisisältöiseksi, rikkaaksi lukupaketiksi. Digilehdessä on aina sisältöä, jota ei paperilehdestä löydy.

Lue missä tahansa

Uudesta digilehdestä on pyritty tekemään mahdollisimman luettava. Siitä on kehitetty helpommin silmäiltävä kuin entisestä näköislehdestä. Sivujen kääntö ja zoomaus toimivat moitteetta tabletilla. Myös tietokoneen ruudulta lukukokemus on miellyttävä. Lisäksi älypuhelimenkin nettiselain näyttää digilehden näppärästi.
Ylöjärven Uutisia voi siis lukea jatkossa entistä mutkattomammin esimerkiksi lomamatkalla, mökkireissulla tai vaikkapa vaelluksella. Riittää, että saatavilla on internetyhteys. Toisaalta digilehden voi ladata jo ennen reissua tabletille talteen, jolloin lukukokemuksen saa ilman nettiyhteyttä. Digilän arkistosta löytyvät kaikki aiemmin julkaistut digilehdet.

Lataa ja nauti

Digilehteen pääsee käsiksi lataamalla tabletille ilmainen Digilä-sovellus tabletin sovelluskaupasta eli App Storesta tai Google Playsta. Digilehden voi lukea myös osoitteesta digila.fi.
Kannattaa muistaa, että Ylöjärven Uutiset ilmestyy digilehtenä jo tiistai-iltaisin kello 20. Digilehden sivuille pääsee siis ennen kuin paperilehti kolahtaa postiluukusta.

 

Digilään pääset tästä linkistä!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?