Teivo II:n huipputontista kauppa ensi vuonna

Ylöjärvenkin satsattava yritystonttien infran esirakentamiseen

Teivo II -yritysalueen paraatipaikalla oleva tontti vaihtaa ensi vuonna omistajaa, toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki uskoo. Hänen mielestään Ylöjärven on satsattava yritystonttiensa infran esirakentamiseen kilpailukykynsä varmistamiseksi.
Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki on hoitanut kymmenen yritystonttikauppaa maaliin tämän vuoden aikana. Muun muassa Siltatien tontit kiinnostavat paljon yrittäjiä.

Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki on hoitanut kymmenen yritystonttikauppaa maaliin tämän vuoden aikana. Muun muassa Siltatien tontit kiinnostavat paljon yrittäjiä.

Ylöjärven kaupunki luovutti tänä vuonna kymmenen tonttia yrittäjille.
Tonttikaupasta vastaava Ylöjärven Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Timo Isolähteenmäki on tyytyväinen tonttikauppojen lukumäärään.
– Erityisesti minua ilahduttaa se, että ostajat ovat hankkineet tontteja kaupungin eri puolilta. Kauppoja on tehty Teivo II:n, Siltatien, Elovainion, Parman ja Kurun yritysalueilta, hän listaa.
Isolähteenmäki korostaa, että tämä aika on vaativa tonttikauppojen päätökseen saamisen suhteen.
– Koko Suomi huutaa uusia investointeja. Jokainen paikkakunta on herännyt kisaamaan pienistä ja keskisuurista yrityksistä sekä mikroyrityksistä, jotka pääasiassa ovat investoijia, hän tarkentaa.
Isolähteenmäki on ottanut ensi vuoden päätavoitteekseen kärkitontin myymisen Vaasantien varresta Elovainio II:lta.
– Minulla on meneillään usea kiinnostava yritysprojekti. Odotan neuvotteluista tuloksia ensi vuoden puolella, hän kertoo.

Kilpailuun panoksia

Timo Isolähteenmäen mielestä Ylöjärven kaupungin on lisättävä panoksia yritystonttikaupan turvaamiseksi tulevaisuudessa.
– Pelkkä keskeinen sijainti ei enää riitä myyntivaltiksi, hän huomauttaa.
– Ylöjärven on syytä satsata yritystonttien infran rakentamiseen. Meidän on esirakennettava yritysalueitamme, Isolähteenmäki sanoo.
Isolähteenmäki odottaa paljon kaupungin uudelta johtoryhmältä paikkakunnan vetovoimatekijöiden suhteen.
– Kaupunkimme niittää paljon kiitoksia ripeydestään yrittäjien sijoittumisasioiden hoitamisessa. Tämä ei yksin riitä. Meidän on löydettävä sellaisia uusia täkyjä, joita ei ole muilla paikkakunnilla tarjolla.

Runsaasti tapahtumia

Elinkeinoyhtiö järjestää vuoden aikana poikkeuksellisen runsaasti erilaisia tapahtumia Ylöjärven elinkeinoelämälle.
Timo Isolähteenmäki tarkentaa, että Ylöjärven Yrityspalvelu toteuttaa parikin isoa tilaisuutta kuukausittain.
– Lisäksi on pieniä tilaisuuksia, jotka kohdistuvat yksittäisiin toimialoihin ja niiden asioiden eteenpäin viemiseen, hän lisää.
Isolähteenmäen mukaan yrittäjien verkottuminen erilaisissa yhteistyöhankkeissa on erittäin tervetullutta.
– Sen myötä syntyy muun muassa alihankkija-asiakkuuksia.
Isolähteenmäen mielestä Ylöjärvellä on kiitettävät mahdollisuudet kehittyä vetovoimaisena yrityspaikkakuntana.
– Meidän uusi elinkeino-ohjelmamme kirkastaa tavoitteet. Meillä on selkeät päähuomiokärjet, joihin  satsaamme lähivuosina. Erityisen kiitollinen olen siitä, että sadat ylöjärveläiset yrittäjät ovat antaneet täyden tukensa linjauksillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?