Teivo voittaa hallintojensa yhdistymisessä

Teivon ravirata on suuri voittaja, kun sen hallinto yksinkertaistuu ensi vuoden alusta lähtien. Pohjois-Hämeen Hippos ry ja Tampereen Ravirata Oy laittavat hynttyynsä yhteen.
Kahden tahon yhdistyminen varmistui tämän viikon maanantai-iltana, kun Pohjois-Hämeen Hippoksen yleiskokous sinetöi hankkeen. Luonnollisesti kokousedustajat äänestivät asiasta. Yhdistymisen kannattajat voittivat selvin luvuin 39–19.
Teivo saa järkevän hallintomallin kreivin aikaan. Suomalainen raviurheilu kahlaa syvässä murroksessa. Jokainen ravikeskus on suurissa ongelmissa. Selkeä organisaatio mahdollistaa ripeän reagoinnin asioihin. Esimerkiksi Teivossa kaikki voimavarat kohdistuvat hyödylliseen tekemiseen.
Teivo on saanut hiljan uuden toimitusjohtajan. Päivänselvää on, että Päivi Lehtonen saa tuulta purjeisiinsa, kun päätöksenteko hoituu mielekkäästi.
Nyt Teivolla on vankat eväät toimintansa kehittämiseen.

Viljakkalan koulu-uhkaaja jäi kiinni

Viljakkalalaiset vanhemmat saavat huokaista helpotuksesta, kun Sisä-Suomen poliisin, keskusrikospoliisin kyberkeskuksen ja koulun yhteistyö paljasti Viljakkalan koulua ja Ylöjärven kaupungin koulutoimen virkamiehiä uhkailleen henkilön.
Kuukausia jatkuneen uhkaviestittelyn takana on ollut 14-vuotias Viljakkalan koulun oma oppilas.
Viljakkalan koulun kahdeksatta luokkaa käyvä poika on nyt sosiaaliviranomaisten huostassa.
Moni kysyy juuri nyt, miksi koulupoika toimi niin kuin hän toimi. Kysymys on aiheellinen, ja se ansaitsee kattavan vastauksen. Viranomaiset työskentelevätkin sen eteen, että nuorukaisen aivoitukset saadaan selvitettyä.
Jokainen vanhempi saa pohtia sitä, minkälaiset ohjeet ja säännöt asettaa lapsensa nettikäyttäytymiselle. Äidin ja isän läsnäolo lapsen arjessa on välttämätöntä, jotta kasvottomasta verkosta ei tule pienen ihmisen tärkeää ystävää. Vanhemmilla on valvontatehtävä; heidän on tiedettävä, mitä lapsi touhuaa.
Uhkausviestien lähettäjän paljastuminen auttaa paluuta normaaliin elämään Viljakkalankin koulussa, mutta tämän hetken maailman kuohunta synnyttää uusia pelkoja.
Jokaisella on tärkeä tehtävä rauhan rakentamisessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?