Sorvannon aika alkaa toden teolla

matti_paakirjoitus_320x194pxlKaupunginjohtaja Jarkko Sorvannon aikakausi Ylöjärven johdossa puhkeaa todelliseen kukoistukseensa nyt, kun virkamies on saanut koottua mieluisan johtoryhmänsä ympärilleen.
Sorvannon kabinetissa erityinen kiinnostus kohdistuu kaupunginjohtajan itsensä lisäksi elinvoimajohtaja Pauli Piipariseen, joka on aloittanut Ylöjärven palveluksessa projektijohtajana. Piiparisen viranhoito alkaa tammikuun ensimmäisenä päivänä.
Kaupunginjohtaja on kuin kapellimestari, joka heiluttaa koko kuntatyöntekijäjoukon edessä tahtipuikkoa. Musiikillisin termein sanottuna Sorvanto ottaa noin 2 200:sta kaupungin palkkalistalla olevasta henkilöstä omat äänensä, eli kaupunginjohtaja virittää laajan joukon haluamaansa iskukuntoon.
Ylöjärvi on saanut ensimmäisen elinvoimajohtajansa, kun kaupunginvaltuusto syvällisen harkintansa jälkeen valitsi huippuvirkaan Pauli Piiparisen. Hänen harteillaan on ensi vuoden alusta lähtien merkittävä joukko kaupungin toimialueita.
Kaupungin kassan päällä on istunut jo jonkin aikaa talouspäällikkö Juha Liinavuori. Muiden muassa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Leena Joensivu (sd.) on kiitellyt julkisesti lukuisia kertoja Liinavuoren mukanaan tuomia uusia työskentelymuotoja.
Terveys- ja sosiaalijohtaja Anne Santalahti on niittänyt mainetta määrätietoisuudellaan ja puheliaisuudellaan.
Sivistysjohtaja Matti Hursti nauttii perinteisesti vahvaa arvostusta niin kaupungin työntekijöiden kuin luottamushenkilöidenkin keskuudessa. Hän on virkavuosiltaan vanhin johtoryhmäläinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?