Ylöjärven katoaminen: kenen kengät roikkuivat puussa?

Poliisi jatkaa Ylöjärvellä kadonneen Pia Hirvikallion etsintöjä. Nyt poliisia kiinnostavat Pikku-Ahvenistolla maanantaiaamuna olleet lenkkarit.
Tältä näyttää kadonnut Pia Hirvikallio. (Kuva: Poliisi)

Tältä näyttää kadonnut Pia Hirvikallio. (Kuva: Poliisi)

Poliisi sai tiistaina useita uusia vihjeitä liittyen Ylöjärvellä kadonneeseen 49-vuotiaaseen Pia Hirvikallioon. Vihjeiden tarkistaminen ei ole toistaiseksi johtanut tuloksiin. Poliisin mukaan Hirvikallion pankkikortit ja passi ovat löytyneet tarkemman etsinnän jälkeen hänen asunnoltaan.

Yksi uusista vihjeistä tuli Ylöjärven Pikku-Ahvenistoa kiertävältä lenkkipolulta. Lenkkeilijä oli löytänyt maanantaina 18. lokakuuta kello 10.00 aikaan tummat, noin kokoa 40 olevat lenkkarit. Toisen lenkkarin kärkiosassa oli avainnippu.

Lenkkeilijä oli sitonut lenkkarit noin metrin korkeudelle järven puolella olevaan kuuseen selvästi näkyvälle paikalle. Tarkempi paikka oli alas järvelle johtavien puuportaiden luona.

Poliisin koirapartio kävi tiistaina kiertämässä järven, mutta lenkkarit olivat hävinneet. Poliisi pyytää lenkkareiden mahdollista omistajaa ottamaan yhteyttä alla olevaan numeroon, koska lenkkarit ovat saattaneet pudota esimerkiksi repusta tai omistaja on noutanut ne myöhemmin. Tämä on erittäin tärkeä tieto etsinnän oikealle kohdentamiselle.

Toistaiseksi poliisissa ei varmuudella tiedä, mihin etsintätoimet kannattaisi kohdentaa.

Poliisi on saanut tietoa Pia Hirvikallion mahdollisesta vaatetuksesta. Poliisi pitää tällä hetkellä todennäköisenä, että Hirvikalliolla oli yllään tummat ulkoiluhousut sekä musta tai ruskea hupullinen ulkoilutakki.

Hirvikallio katosi 17.–18. lokakuuta asunnoltaan osoitteesta Koulutie 1 B 19. Häneen ei ole sen jälkeen saatu yhteyttä. Kadonneella ei ole puhelinta mukanaan eikä hän ole käyttänyt pankkitilejään.Tiedot voi ilmoittaa virka-aikana numeroon 0295 415 009 tai muulloin hätänumeroon 112.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?