Kaupunkijazzista on varttunut vetovoimainen paikallistapahtuma

matti_paakirjoitus_320x194pxlJo kahdeksannen kerran järjetettävä Kaupunkijazz on varttunut vuosien saatossa suosituksi yleisötapahtumaksi Ylöjärvellä.

Kaupunkijazz on erinomainen esimerkki kaupungin kulttuuritoimen aktiivisuudesta ja kekseliäisyydestä. Kulttuurisihteeri Minna Vallin ja kulttuurituottaja Sini Kallio ovat uskoneet ideaansa, ja he ovat yllättäneet kaupunkilaiset joka vuosi korkeatasoisella ja ajankohtaisella ohjelmistolla.
Ylöjärveläiset ovat ottaneet Kaupunkijazzin omakseen. Elokuinen tapahtuma on kasvattanut yleisöään kerta toisensa jälkeen. Kävijät antavat vuolaat kiitoksensa tilaisuudesta, johon kaikilla halukkailla on vapaa pääsy.
Kaupunkijazzin kaltainen paikallistapahtuma osoittaa merkityksensä etenkin niukan euron aikana. Kotikaupunki tarjoaa asukkailleen mainion tilaisuuden, joka suo iloa arkeen. Esimerkiksi naapurikaupungissa Tampereella järjestettävät Keskustorin telttatapahtumat ovat nostattaneet pahaa verta, koska ihmiset kokevat tilaisuuksien pääsylippujen hinnat ylihinnoitelluiksi.
Ylöjärven kaupungin kulttuuritoimi on vuoden aikana mukana lukuisissa paikallisissa tapahtumissa. Kulttuuritoimi auttaa muun muassa markkinoinnissa ja tiedottamisessa.
Paikallisella kulttuuritarjonnalla on suuri merkitys kaupunkilaisten viihtyvyydelle. Ihmiset janoavat elämyksiä, joita erikokoiset tapahtumat mahdollistavat.
Ylöjärven kaupunki tekee parhaillaan ensi vuoden talousarviota. Päättäjien onkin syytä muistaa, että paikallinen kulttuurityö on  hyvin merkityksellistä. Kaupunkilaiset voivat osallistua lukuisiin tilaisuuksiin omalla paikkakunnallaan. Kulttuurikokemukset tuovat valoa jokapäiväiseen elämään.
Kahdeksansissa Kaupunkijazzeissa estradille nousevat Elina Arlin Band ja Verneri Pohjola Quartet. Ilta päättyy Ylöjärven evankelisluterilaisen seurakunnan pitämään Jazz-messuun. Perjantaista on jälleen tulossa monipuolisen ohjelman päivä.
Säätiedote lupaa erinomaisia ulkotapahtumasäitä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?