Vähäkosken kiekko lensi Suomen kärkitulokseen

Ylöjärven Urheilijoiden Anni Vähäkoski heitti viime sunnuntaina Kouvolassa 13-vuotiaiden kiekonheiton Suomen toistaiseksi tämän kesän pisimmän kaaren 36,88.
Ylöjärven Urheilijoiden Anni Vähäkoski hymyili Kouvolassa käytyjen kilpailujen jälkeen mitalit kaulassa.

Ylöjärven Urheilijoiden Anni Vähäkoski hymyili Kouvolassa käytyjen kilpailujen jälkeen mitalit kaulassa.

Vähäkosken tulos on samalla Urheilijoiden uusi seuraennätys, jolla irtosi suurten juniorikilpailujen ykkössija peräti 4,25 sentin erolla Iitin Pyrinnön Annukka Vainoseen.
Vähäkoski heitti hyvään sarjaansa myös 33,97, 34,42 ja 31,34. Hän nakkasi jo viime kesänä yli 32 metriä, mutta pitkä kaari antoi tänä suvena odottaa itseään tähän saakka.
Seuraennätystä Vähäkoski paransi yli neljä ja puoli metriä. Hän taisteli kärkisijoista myös kuulassa, jossa hän oli kolmas pukattuaan 10,08 eli pidemmälle kuin koskaan aiemmin pakittamalla. Pyörähdystekniikalla Vähäkoski on työntänyt jo 10,38.
Vähäkosken monipuolisuudesta kertoo, että hän ponkaisi Kouvolassa korkeusennätyksensä 142, jolla irtosi kuudes sija.
Laakso lupaavassa nousukunnossa
Tampereen Pyrinnön ylöjärveläinen Jaakko Laakso väläytti nousukuntoaan Virtain Tähtikisojen 800 metrillä.
Laakso voitti kansallisesti varsin vauhdikkaan kilpailun terävällä 150 metrin kirillään kauden tähän asti parhaalla ajallaan 1.51,84.
Helsingin Kisa-Veikkojen Julius Uutela piti sopivaa matkavauhtia, ja Laakso jäi turhankin kauas hänestä. Viikon päästä Porissa käytäviä Kalevan kisoja ajatellen esitys oli kuitenkin lupaava, sillä Laakso jäi ennätyksestään vain puoli sekuntia.
Ylöjärven Urheilijoiden Juuso Pusa nakkasi keihästä Virroilla 62,40 ja lauantaina Riihimäellä 60,30. Pusa valitteli tekniikkaongelmista.
Kunto-Pirkkoja edustava ylöjärveläinen Jaakko Rouhiainen juoksi Savonlinnassa Aikuisurheiluliiton SM-maratonhopeaa 65-vuotiaiden sarjassa ajalla 3.23.41. Ykkössijan Rouhiainen hävisi kahdeksan ja puolen minuutin erolla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?