YIlveksen D-pojat kovassa iskussa

Ylöjärven Ilveksen vuonna 2002 syntyneiden poikien D-juniorijoukkueet ovat aloittaneet kevään upeasti menestyksekkään talvikauden jälkeen.
YIlves Punainen kävi hakemassa menestystä pääkaupunkiseudulta. (Kuva: Ari-Pekka Kangasmäki)

YIlves Punainen kävi hakemassa menestystä pääkaupunkiseudulta. (Kuva: Ari-Pekka Kangasmäki)

Sekä Piiriliigassa pelaava kilparyhmä YIlves Punainen että Ykkösessä pelaava haasteryhmä YIlves Sininen ovat tahkonneet kevään tappioitta.
YIlves Punainen on voittanut kaikki neljä otteluaan maalisuhteella 19–2. Ensimmäisessä sarjaottelussa YIlves Punainen löi Pirkkalan Jalkapalloklubin Starsin 3–1. Toisessa ottelussa kaatui vieraissa Forssan Jalkapalloklubin yhteisjoukkue 0–3.Kolmannessa kamppailussa YIlves Punainen kukisti Janakkalan Pallon 3–0, ja neljännessä väännössä ylöjärveläiset murskasivat Nokian Pyryn Mustat peräti 1–10.
YIlves Sininen on voittanut kolme matsia ja vääntänyt yhden tasapelin maalisuhteella 21–4.
YIlves Sininen on kukistanut sarjakauden aikana Hämeenlinnan Jalkapalloseuran Siniset 8–3, LeKi-futis Sinisen 8–0 sekä Vesilahden Visan 0–4. Lisäksi ylöjärveläiset pelasivat 1–1-tasapelin Sääksjärven Loiskeen Mustien kanssa. Kumpikin joukkue tavoittelee syksyksi sarjanousua.
Molemmat joukkueet ovat kiertäneet myös eteläisen Suomen kevätturnauksia, joista on tullut täydennystä palkintokaappiin. Haasteryhmän kevät huipentui toukokuun alussa Innolink-turnauksen voittoon Sääksjärvellä.
Kilparyhmä kävi puolestaan toukokuun puolivälissä testaamassa Uudenmaan ja Helsingin piirin joukkueiden tason FC Kontun turnauksessa. Hienon turnausviikonlopun saaliina oli kilpasarjan kolmospokaali ja pronssimitalit. YIlves Punainen kaatoi turnauksessa muun muassa suurseurojen HJK:n ja Hongan joukkueet.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?