Jalkapalloriemua Soppeenharjulla

Ylöjärven Ilveksen ja Ylöjärven kaupungin varhaiskasvatuksen järjestämä Päivisfutis-tapahtuma sai jälleen lapset kirmaamaan innoissaan jalkapallon perässä.
Pallon perässä juoksi yli 400 päiväkoti-ikäistä lasta.

Pallon perässä juoksi yli 400 päiväkoti-ikäistä lasta.

Jo perinteeksi muodostunut Päivisfutis keräsi Soppeenharjun tekonurmelle yli 400 päiväkotilasta viettämään iloista päivää jalkapalloilun parissa.
Ylöjärven Ilves isännöi tapahtumaa, jossa kymmenet joukkueet kamppailivat hyvässä hengessä voitoista viidellä eri kentällä.
Voittaminen ei ollut todellakaan kenenkään osallistujan päätavoite. Lapsista ja aikuisista huokui liikunnan riemu, ja jokainen osallistuja riemuitsi myös vastustajan onnistumisista.
Sääntöjäkään ei tarvinnut noudattaa pilkuntarkasti vaan peli saattoi jatkua, vaikka pallo kävi kentän rajojen ulkopuolella.
Jokainen peleihin osallistunut lapsi sai palkinnoksi komean mitalin.
On mielenkiintoista seurata, miten moni lapsista sai tapahtumasta kipinän aloittaa jalkapallon pelaaminen seurassa.
Ylöjärven Ilves tarjoaa lapsille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua hyvässä ohjauksessa. YIlveksen toiminnan pääasiallisena arvona on tarjota mahdollisimman hyvä ja mielekäs urheiluharrastus ja kasvualusta lapsen ja nuoren kehittyessä ja kasvaessa kohti aikuisuutta.
Ylöjärven Ilveksellä on poikien joukkueita kymmenelle eri ikäluokalle. Tytöille tarjolla on kuuden eri ikäluokan joukkueita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?