Pelikasseilla haastava alku

Miesten jalkapallon Neloseen noussut Siivikkalan Pelikassit aloitti taipaleensa uudella sarjatasolla tasapelillä ja tappiolla.

Avausottelussaan Pelikassit isännöi Nelosen kärkijoukkueeksi povattua TamU-K:ta. Tampere Unitedin kannattajat ry:n edustusjoukkue vei pisteet mennessään maalein 0–2.
Ottelun voittomaaliksi jäänyt avausosuma syntyi 66. minuutilla Tommi Lehtimäen jalasta. Vieraiden toisen osuman iski yliajalla Veli-Pekka Franssila.
Toisessa ottelussaan Pelikassit sai kotonaan vastaansa Kangasalan Voiton. Tällä kertaa ylöjärveläisetkin pääsivät valotaululle.
Vieraiden Ahmed Al-tallab vei joukkueensa 0–1-johtoon 26. minuutilla. Neljä minuuttia myöhemmin Pelikassien Miko Feodoroff tasoitti.
KaVo otti uudelleen johdon puoli tuntia ennen loppuvihellustä Johannes Pulkin maalilla. Pelikassien onneksi KaVo teki oman maalin 73. minuutilla. Peli päättyi lopulta lukemiin 2–2.

FC Teivo avasi voitolla

Pelikassien kanssa samasssa lohkossa pelaava FC Teivo aloitti oman kautensa 4–3-voitolla Urjalan Palloseurasta.
FC Teivon osumista vastasivat Risto Niskanen, Jerry Sipilä ja Antti Heikinsuo. Lisäksi UrPS teki yhden oman maalin.
Toisessa ottelussaan FC Teivo koki murskatappion Valkeakosken Koskenpojille maalein 0–9.
Pelikassit pelaa seuraavaksi sunnuntaina 3. toukokuuta Soppeenharjulla Urjalan Palloseuraa vastaan. FC Teivo puolestaan matkustaa Kaukajärvelle 4. toukokuuta, jolloin vastassa on FC Melody.