Vuokko Viitasaari nosti kultaa

Ylöjärven Ryhdin menestyksekäs Vuokko Viitasaari voitti Suomen mestaruuden Tampereella järjestetyissä voimanoston SM-kilpailuissa.

Kaikkien ikäluokkien voimanoston SM-kilpailuihin osallistui viime viikonloppuna Tampereen Nääshallissa 117 nostajaa.
Viitasaari voitti 60-vuotiaiden naisten alle 52-kiloisten sarjan. Viitasaaren yhteistulos oli 335 kiloa. Jalkakyykyssä Viitasaari sai tuloksen 120 kiloa. Penkkipunnerruksessa nousi 70 kiloa. Maastanostossa tulokseksi tuli 145 kiloa.
Teemu Hällfors jäi ilman yhteistulosta 20-vuotiaiden miesten alle 83-kiloisissa. Jalkakyykyssä Hällfors nosti 200 kiloa, mutta kisa jäi kesken penkkipunnerruksen jälkeen. Hällfors yritti penkissä kolme kertaa tulosta 200 kiloa, mutta tällä kertaa raudat eivät nousseet.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?